Η εισαγωγική εταιρεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ, που έχει την αντιπροσωπεία της Nissan στην Ευρώπη, οργάνωσε το φετινό συνέδριο του Ευρωπαϊκού τμήματος της εταιρείας.
Τα στελέχη της Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ επιμελήθηκαν όλες τις λεπτομέρειες και είχαν την τιμή να υποδεχτούν για μια ολόκληρη εβδομάδα το Συνέδριο της Nissan Europe 2025, το οποίο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και με τις καλύτερες εντυπώσεις των συμμετεχόντων για την χώρα μας.

Κατά την διάρκεια του Συνεδρίου, τα ανώτατα στελέχη της Nissan Europe παρουσίασαν την στρατηγική της Nissan, τις δράσεις, αλλά και τα συναρπαστικά νέα αυτοκίνητα που αναμένονται πολύ σύντομα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνθηκαν στην Ελλάδα, τόσο για την φιλοξενία, αλλά κυρίως για τις επιδόσεις της Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ σε όλους τους τομείς. Τέλος, ιδιαίτερη μνεία υπήρξε στο γεγονός ότι η Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ είναι ο παλαιότερος εισαγωγέας της Nissan στην Ευρώπη, από το 1961. Μάλιστα, ως σύνδεση με το παρελθόν, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν δύο από τα κλασσικά αυτοκίνητα της εταιρείας, τα οποία ήταν και τα πρώτα που πωλήθηκαν ποτέ στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Ισπανία, Red Bull: Θα μπορούσε να κερδίσει ο Φερστάπεν;
- Υπόθεση Μαζωνάκη: Οκτάωρη απολογία της Ιωάννας Γάκα – Τι υποστήριξε για το κρίσιμο 49λεπτο
- Ρωσία κατά ΗΠΑ για τα όπλα στο διάστημα: Προειδοποιεί για «καταστροφικές συνέπειες»
- Αττική: Παρίσταναν τους υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ και άρπαξαν πάνω από 80.000 ευρώ – Τρεις συλλήψεις
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Πώς η Iva Petrova (Βουλγαρία) σώζει από τις υψηλές τιμές ενέργειας την Ελλάδα – Το νέο ενεργειακό «οπλοστάσιο» της Σόφιας για τη βιομηχανία και η σύγκριση με τις ελληνικές πολιτικές
Γιατί άλλαξε το momentum σε Πειραιώς και Alpha, η JP Morgan και τα μυστικά των μετοχών, τι έλεγε ο Εξάρχου για το LNG, τα σπίτια του Τσουβελεκάκη, το νέο yacht των 80m των Coustas (μεγαλύτερο του Τσάκου) και γιατί έχει νεύρα ο Νικόλαος ο Α΄
Τα super κέρδη των τραπεζιτών, το πάρτι διαρκείας Βαρδινογιάννη – Σιάμισιη, μια… περίεργη προσφορά από τη ΓΕΚ, η επιτυχία του Παππά, ο αξιολάτρευτος Νικόλαος ο Α’ με τις μπαταρίες και ποιος είναι ο μαρτυριάρης του ΔΑΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.