• AUTO

    H Tesla έφτασε 10.000 ταχυφορτιστές στην Ευρώπη!

    H Tesla έφτασε 10.000 ταχυφορτιστές στην Ευρώπη!


    Οι χρήστες Tesla στην Ευρώπη έχουν πρόσβαση σε πάνω από 10.000 Superchargers, σε 30 χώρες και σχεδόν 900 σταθμούς.

    Περίπου το ένα πέμπτο από αυτά τα σημεία φόρτισης έχουν κατασκευαστεί φέτος. Το δίκτυο φορτιστών Tesla έχει αυξηθεί το 2022 περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Συνολικά από λίγους σταθμούς 2 θέσεων το 2013, μετά από 10 χρόνια υπάρχουν πολλά σημεία με δεκάδες φορτιστές που βρίσκονται είτε σε δημόσια προσβάσιμα σημεία είτε σε αλυσίδες ξενοδοχείων.

    Το δίκτυο Supercharger συνεχίζει να προσφέρει περισσότερα από όσα απαιτούνται από τον ταχέως αναπτυσσόμενο στόλο των ηλεκτρικών Tesla στην Ευρώπη.

    Στην Ισπανία, τη Γαλλία, το Βέλγιο και τη Γερμανία, δημιουργήθηκαν το Σεπτέμβριο 6 νέα σημεία φόρτισης που προσφέρουν περισσότερες επιλογές χρέωσης σε πελάτες που ταξιδεύουν σε όλη την περιοχή.

    H Tesla έφτασε 10.000 ταχυφορτιστές στην Ευρώπη!

    Γρήγορο και αξιόπιστο, το δίκτυο παρά τον αυξημένο αριθμό οχημάτων Tesla στο δρόμο επιτρέπει άνοιγμα επιλεγμένων τοποθεσιών σε ηλεκτρικά οχήματα που δεν ανήκουν στην Tesla.

    Περίπου το ένα τρίτο του στόλου της Tesla στην Ευρώπη χρησιμοποίησε έναν ταχυφορτιστή εκτός της χώρας ταξινόμησής του αυτό το καλοκαίρι και σχεδόν το 80% χρησιμοποίησε έναν ταχυφορτιστή τουλάχιστον μία φορά. Παρόλα αυτά, το δίκτυο δεν έδειξε σημάδια προβλημάτων συμφόρησης κατά τις εβδομάδες με τη μεγαλύτερη κίνηση της περιόδου.

    H Tesla έφτασε 10.000 ταχυφορτιστές στην Ευρώπη!

    Το δίκτυο Supercharger της Tesla είναι το μεγαλύτερο δημόσιο δίκτυο γρήγορης φόρτισης στην Ευρώπη. Από το Νοέμβριο του 2021 σταδιακά επιτρέπεται η χρήση του από άλλα ηλεκτρικά οχήματα για την υποστήριξη της μετάβασης του κόσμου στη βιώσιμη κινητικότητα.

    Πλέον 14 αγορές με συνολικά πάνω από 320 τοποθεσίες και αντίστοιχα 4600 Supercharger δίνουν πρόσβαση σε όλα τα ηλεκτρικά οχήματα για φόρτιση.

    Στην Ελλάδα, μόλις πριν από λίγες εβδομάδες δημιουργήθηκε η τρίτη θέση Supercharger: στο ΣΕΑ Αταλάντης στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης και στα δυο ρεύματα.

    Διαβάστε επίσης:

    Tesla: Μείωση της τιμής των μετοχών κατά 8,6% – Δεν εκπληρώθηκαν οι προσδοκίες της Wall Street

    Σπονδή στον οδηγό: Audi R8 V10 GT RWD



    ΣΧΟΛΙΑ