• AUTO

    F1 Ολλανδία: Κάναμε λάθος, λέει ο Χάμιλτον!

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    F1 Ολλανδία: «Κάναμε λάθος» λέει ο Χάμιλτον!


    Ο πρωταθλητής καυτηριάζει τη στρατηγική της ομάδας του και παραδέχεται την ανωτερότητα της Red Bull σε ρυθμό αγώνα.

    O Χάμιλτον πέρα από την οδηγική ικανότητα μετά από επτά πρωταθλήματα επιδεικνύει και μια σπάνια ωριμότητα όσον αφορά στη διαχείριση αποτελεσμάτων που δεν είναι ιδανικά. Ο Βρετανός έχασε προχτές στις κατατακτήριες δοκιμές από το Φερστάπεν. Έχασε χτες στην εκκίνηση όπου παρέμεινε 2ο στην πρώτη στροφή έχασε στον αγώνα και έχασε και το προβάδισμα στη βαθμολογία. Πριν το Ολλανδικό GP προηγούνταν με 3 βαθμούς διαφορά, τώρα έπεται 3 βαθμούς από το Φερστάπεν.

    Θεωρητικά οι Mercedes έχοντας δυο μονοθέσια πίσω από το Φερστάπεν είχαν τη δυνατότητα επιλέγοντας διαφορετική στρατηγική στα δυο τους μονοθέσια να φέρουν σε δύσκολη θέση τον Ολλανδό. Δεν τα κατάφεραν καθώς στη Red Bull αδιαφόρησαν για το τι έκανε ο Μπότας και ασχολήθηκαν μόνο με το να διατηρήσουν το Φερστάπεν μπροστά από το Χάμιλτον. Έτσι κάθε φορά που ο Βρετανός έμπαινε στα πιτ (20στο, 39ο γύρο σε σύνολο 72) ο Ολλανδός ακολουθούσε στον αμέσως επόμενο, διασφαλίζοντας ότι θα παραμείνει εμπρός από τον αντίπαλό του.

    F1 Ολλανδία: «Κάναμε λάθος» λέει ο Χάμιλτον!

    Μιλώντας σχετικά ο Χάμιλτον τόνισε: «Σίγουρα δεν είχαμε την καλύτερη στρατηγική αλλά δεν ήταν και εύκολο, καθώς είναι πολύ γρήγοροι. Θα δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε. Νομίζω ότι σταμάτησα πιο νωρίς απ’ ότι έπρεπε τη δεύτερη φορά και το κυκλοφοριακό μου κόστισε. Απορώ πως δεν το είδαν. Αυτό είναι όμως και θα το επεξεργαστούμε. Συγχαρητήρια στο Μαξ, με την τελευταία αναβάθμιση του μονοθεσίου είναι πραγματικά γρήγοροι. Τα ελαστικά ήταν πολύ καλά δεν χρειάστηκε να τα προσέξω πίεζα να κρατηθώ κοντά του, αλλά ήταν πολύ γρήγορος. Ήταν σε άλλο επίπεδο δεν είχα απάντηση».

    F1 Ολλανδία: «Κάναμε λάθος» λέει ο Χάμιλτον!
    Ο Χάμιλτον έσπευσε να συγχαρεί το Φερστάπεν μόλις βγήκαν από τα μονοθέσια

    Επόμενος αγώνας από 10-12/9 είναι το Ιταλικό GP στο ναό της Ταχύτητας, τη θρυλική πίστα της Μόντσα. Εκεί θεωρητικά οι Mercedes λόγω ισχύος της υβριδικής μηχανής έχουν το πλεονέκτημα. Στην πράξη θα δούμε στο τέλος της βδομάδας!

    Διαβάστε επίσης:

    EKO ACROPOLIS RALLY: Πανέτοιμοι Αθανασούλας – Ζακχαίος

    F1 Ολλανδία: Νίκη εντός έδρας για Φερστάπεν!

    EKO ACROPOLIS RALLY: Ξεκίνησε από Κρήτη!



    ΣΧΟΛΙΑ