• AUTO

    F1 Ιταλία: Ειδική εμφάνιση Ferrari!

    Ferrari


    Για τον εντός έδρας αγώνα η Ferrari θα έχει ιδιαίτερο χρώμα στα δύο μονοθέσιά της, καθώς και στα κράνη και στις στολές των Leclerc, Sainz.

    Πέρα από αυτό θα είναι ένα Σαββατοκύριακο με ξεχωριστούς καλεσμένους, τρόπαια και αυτοκίνητα. Θα είναι μια ευκαιρία για τους οπαδούς της Ferrari να γιορτάσουν το αγωνιστικό DNA της εταιρείας και τη μοναδική σχέση της με την πίστα της Monza, καθώς και την ιστορική νίκη στο Le Mans, με την 499P Hypercar που οδηγούσαν οι James Calado, Antonio Giovinazzi και Alessandro Pier Guidi.

    Στον εντός έδρας αγώνα, η Scuderia θα αποτίσει επίσης φόρο τιμής στην εκατονταετηρίδα της Aeronautica Militare.

    Πέρυσι στη Monza, το ιστορικό εταιρικό χρώμα του κίτρινου εμφανίστηκε έντονα στους εορτασμούς για την 75η επέτειο της μάρκας και φέτος επέστρεψε. Το κίτρινο χρώμα της SF-23 θα αποτίει φόρο τιμής σε αυτό του 499P που κέρδισε τον πιο διάσημο αγώνα αντοχής στον κόσμο, με τη μορφή των κίτρινων λωρίδων “V” που διατρέχουν την πλευρά του Hypercar, με τη μύτη και το κάλυμμα του κινητήρα.

    Τα δύο αγωνιστικά έχουν ήδη κοινό το κόκκινο χρώμα του Rosso Le Mans, με ματ φινίρισμα στο μονοθέσιο της Formula 1 και γυαλιστερό στο Hypercar. Οι αριθμοί του αγώνα – 16 και 55 – θα είναι επίσης κίτρινοι.

    Οι οδηγοί θα έχουν αγωνιστικές στολές ειδικά σχεδιασμένες για αυτόν τον αγώνα, με κίτρινο, κόκκινο και μαύρο και το λογότυπο «long F» που εμφανίζεται επίσης στην πίσω πτέρυγα. Ειδικά κράνη επίσης: κυρίως με κίτρινα στοιχεία για τον Μονεγάσκο και μαύρα στοιχεία για τον Ισπανό.

    Η Scuderia ιδρύθηκε το 1929 με στόχο να βοηθήσει τους κυρίους οδηγούς να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο, κάτι που ισχύει ακόμα και σήμερα, χάρη στο τμήμα Competizioni GT που υποστηρίζει τους αγωνιζόμενους σε αγώνες GT, καθώς και στο τμήμα Corse Clienti που τρέχει το Ferrari Challenge, τη σειρά one-make της Prancing Horse, από το 1993 και τα αποκλειστικά XX Programs και το τμήμα F1 Clienti.

    Ανάμεσα στους καλεσμένους της Ferrari στην πίστα της Monza θα είναι δύο από τους τρεις νικητές του Le Mans, ο Antonio Giovinazzi και ο Alessandro Pier Guidi.

    Το πλήρωμα της ομάδας Ferrari-AF Corse με αριθμό 51 499P που κέρδισε το Le Mans 24 Hours, 58 χρόνια μετά την τελευταία νίκη το 1965 και μισό αιώνα μετά την τελευταία επίθεση της εταιρείας στον αγώνα, θα φέρει μαζί τους το τρόπαιο του νικητή. Μαζί τους θα είναι ο Antonio Fuoco, ο οποίος με το νούμερο 50 αυτοκίνητο πήρε την pole position και έκανε τον ταχύτερο γύρο αγώνα στο Le Mans και τερμάτισε δεύτερος στο Monza 6 Hours.

    Το αγωνιστικό DNA της μάρκας του Μαρανέλο θα γιορταστεί επίσης με μια επιλογή από ενδύματα και αξεσουάρ περιορισμένης έκδοσης που παράγονται σε συνεργασία με τους εξαιρετικούς συνεργάτες της. Η Puma και η Scuderia Ferrari θα λανσάρουν μια αποκλειστική συλλογή με polo Leclerc και Sainz και καπέλο με τα παραδοσιακά χρώματα και το εμβληματικό λογότυπο. Η Ray-Ban λανσάρει ένα μοντέλο περιορισμένης έκδοσης γυαλιών ηλίου, κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από ανθρακονήματα, με γκρι φακούς καθρέφτη με λεπτομέρειες σε κόκκινο και κίτρινο Scuderia.

    Διαβάστε επίσης

    F1 Ολλανδία: Υπό βροχή την ώρα της μάχης!

    Αυτοκίνηση – Electromobility 2023

    Porsche: Η ισχυρότερη Cayenne όλων των εποχών!



    ΣΧΟΛΙΑ