Στη φετινή «Αυτοκίνηση – Electromobility 2023», οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά περισσότερα από 50 νέα μοντέλα αυτοκινήτου, πολλά εκ των οποίων θα κάνουν την πρώτη παρουσίασή τους στο ελληνικό κοινό.
Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται τα αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά, καθώς και με κινητήρες βενζίνης και diesel, που καλύπτουν την ανάγκη κάθε ενδιαφερόμενου. Παράλληλα, τα νέα SUV θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς, σε μία κατηγορία που το ενδιαφερόμενο κοινό είναι πάντα μεγάλο.
Από την έκθεση δε θα λείψουν και τα sport μοντέλα που αναμένεται να κλέψουν την καρδιά κάθε λάτρη της ταχύτητας. Οι δε επισκέπτες κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της έκθεσης υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τους 80.000.
Τα δωρεάν test drives θα προσφέρουν στους επισκέπτες την απαραίτητη οδηγική εμπειρία που αναζητούν από κάθε μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου. Παράλληλα, για πρώτη φορά στο πλαίσιο της έκθεσης «Αυτοκίνηση – Electromobility 2023», θα πραγματοποιηθεί το πιο σημαντικό συνέδριο για την αυτοκίνηση και τις νέες τεχνολογίες «1ο Συνέδριο Energy Save», στην αίθουσα Φάρος, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023.
Χρυσός Χορηγός του Συνεδρίου είναι ο όμιλος της Καθημερινής και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Α.Α, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).
Διαβάστε επίσης:
Πλευρώνα: Ένα νέο-αρχαίο θέατρο εγκαινιάζεται
Φωτιά στον Έβρο: Τα 13 μέτρα στήριξης για τους πυρόπληκτους
Mαρκ Τόμσον: Ο βετεράνος των media θα αναλάβει το τιμόνι του CNN
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΔΔΗΧ: Νέα έκδοση εξάμηνων εντόκων ύψους 400 εκατ. ευρώ – Στις 27 Μαΐου η δημοπρασία
- Αμάνθιο Ορτέγα: Μega επιχειρηματικό deal €850 εκατ. ετοιμάζει ο Mr. Zara στο Παρίσι
- Το ΝΑΤΟ ετοιμάζει αμυντικές δαπάνες εκατοντάδων δισεκ. δολαρίων
- Ρούμπιο: Κάνει λόγο για «μερική πρόοδο» στις συνομιλίες για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Eli Lilly: Επανάσταση κατά της παχυσαρκίας με τη ρετατρουτίδη – Η πειραματική ένεση μειώνει 28% το σωματικό βάρος
Το ράλι Credia και Ευρώπης, το Βατερλό του Helikon, τα 930 χιλιάρικα (!) μισθός του Κοντόπουλου, η έκπληξη Μυτιληναίου, το αίνιγμα του Ψάλτη, το χαλασμένο παλιό ταξί Mercedes του Ανδρουλάκη, και το κάλεσμα Μαρινοπούλου – Πατέρα στο Λονδίνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.