• AUTO

    Επαναφορτιζόμενο 225PS, με μηδενικό φόρο και μίσθωμα πρόκληση!


    Το Kuga phev στην έκδοση ST-Line X με μοναδικά προνόμια, μηνιαίο μίσθωμα μόλις 329 ευρώ και μηδενικό εταιρικό φόρο.

    Το Ford Kuga PHEV εξακολουθεί να κυριαρχεί σε πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη και για το 2023, αποτελώντας μέχρι και σήμερα τη δημοφιλέστερη επιλογή στη γηραιά ήπειρο στην κατηγορία των Plug-In Hybrid μοντέλων, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Συνδυάζοντας τα καλύτερα δύο διαφορετικών κόσμων όπως η αθόρυβη κίνηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων που προσφέρουν ο προηγμένος ηλεκτροκινητήρας και η μπαταρία υψηλής τάσης και η ελευθερία κίνησης χωρίς περιορισμούς που εξασφαλίζει ο βενζινοκινητήρας 2.5lt της Ford, το Kuga PHEV συνθέτει την ιδανική επιλογή για αυτούς που αναζητούν ένα SUV της μεσαίας κατηγορίας με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, μεγάλους χώρους, κορυφαία ποιότητα, απαράμιλλη ασφάλεια, προηγμένη συνδεσιμότητα αλλά και σπορ απόδοση σε όλες τις εκφάνσεις της.

    Σχεδιασμένο με επίκεντρο τον οδηγό και τις ανάγκες του, το νέο Kuga PHEV προτάσσει, υποδειγματικά οδικά χαρακτηριστικά σε δρόμους με στροφές, άνεση και ποιότητα κύλισης στον αυτοκινητόδρομο αλλά και ευελιξία μέσα στην πόλη, συνθέτοντας σήμερα μια λύση στην κατηγορία των μεσαίων SUV. Τώρα, το κορυφαίο αυτό «πακέτο» είναι άμεσα διαθέσιμο για μίσθωση στην Ελλάδα στην έκδοση ST-Line X μέσα από το νέο πρόγραμμα της Ford Lease που εξασφαλίζει ιδιαίτερα προνομιακούς όρους, μηναίο μίσθωμα μόλις 329 ευρώ και μηδενικό εταιρικό φόρο.

    Σε πρώτη φάση, όλη η διαδικασία μίσθωσης του αυτοκινήτου αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από εύκολη καθώς διεκπεραιώνεται από τους Επίσημους Εμπόρους Ford, ενώ η παρουσίασή του στον πελάτη γίνεται από του ανθρώπους που γνωρίζουν όσο κανένας άλλος τα πάντα για αυτό: τους Σύμβουλους Πωλήσεων Ford. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης του νέου Ford Kuga PHEV οι πελάτες αποκτούν ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών που αφορούν την τακτική συντήρηση και επισκευή του οχήματος, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή στο Δίκτυο Επισήμων Επισκευαστών Ford.

    Την ίδια στιγμή, εκτός από το κόστος των Τελών Κυκλοφορίας, η Ford Lease παρέχει επίσης ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλισης, που περιλαμβάνει κάλυψη ιδίων ζημιών με απαλλαγή, αστική ευθύνη προς τρίτους, θραύση κρυστάλλων, φυσικά φαινόμενα, προσωπική κάλυψη οδηγού, ζημιές από πυρκαγιά και πολιτικούς κινδύνους, καθώς και ολική-μερική κλοπή. Στα παραπάνω προστίθενται επίσης η παροχή οδικής βοήθειας και οχήματος αντικατάστασης σε περιπτώσεις ακινητοποίησης του αυτοκινήτου, καθώς και η αλλαγή ελαστικών κάθε 40.000 χλμ., σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ford.

    Παράδειγμα μίσθωσης

    Μοντέλο: Ford Κuga PHEV ST-Line X

    Μηνιαίο μίσθωμα: €329 (πλέον Φ.Π.Α)

    Διάρκεια μίσθωσης: 48 μήνες

    Ετήσια χλμ.: 20.0000

    Προκαταβολή: €9.000 (πλέον Φ.Π.Α)

    Το Ford Kuga PHEV τροφοδοτείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής τάσης με χωρητικότητα 14,4kWh, η οποία εξασφαλίζει ηλεκτρική αυτονομία έως και 64 χλμ. (WLTP). Την ίδια στιγμή, η μέγιστη ισχύς του προηγμένου 4κύλινδρου κινητήρα 2,5lt, ο οποίος λειτουργεί στον κύκλο Atkinson, ανέρχεται στους 225 ίππους. Όλα τα παραπάνω, συνθέτουν ένα σύστημα κίνησης που επιτυγχάνει μειωμένο λειτουργικό κόστος, χάρη στην κορυφαία κατανάλωση στον συνδυασμένο κύκλο που ανέρχεται σε μόλις 1,2 lt./100km. και εκπομπές CO2 από 22 g/km.

    Στην υψηλή αποδοτικότητα του συστήματος μετάδοσης κίνησης του Ford Kuga Plug-In Hybrid ιδιαίτερα καθοριστική είναι η συμβολή των διαθέσιμων προφίλ οδήγησης EV Auto, EV Now, EV Later και ΕV Charge, τα οποία προσφέρουν στους οδηγούς τη δυνατότητα να επιλέγουν οι ίδιοι πότε και πώς να αξιοποιούν την ενέργεια της μπαταρίας υψηλής τάσης. Η τελευταία έχει την ικανότητα να ανακτά ενέργεια καθώς φυσικά και να φορτίζεται με σύνδεση σε οικιακή παροχή η πλήρωσή της με ηλεκτρική ενέργεια ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 6 ώρες.

    Διαβάστε επίσης

    Lamborghini: 60 χρόνια κίνησης με τέχνη!



    ΣΧΟΛΙΑ