ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Και τα δύο συμβόλαια έκλεισαν τη Δευτέρα στο χαμηλότερο επίπεδο από τον περασμένο Μάιο καθώς η παραγωγή-ρεκόρ των ΗΠΑ και οι διαδοχικές αποφάσεις του OPEC για αύξηση της παραγωγής του έχουν δημιουργήσει φόβους ότι δημιουργούνται συνθήκες υπερπροσφοράς στην αγορά.
Ώθηση στις τιμές έδωσε σήμερα η ανακοίνωση του υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ ότι σχεδιάζει να αγοράσει 1 εκατ. βαρέλια για τα στρατηγικά αποθέματα της χώρας.
Διαβάστε επίσης:
Χρυσός: Η μεγαλύτερη πτώση των τελευταίων 12 ετών – Το ράλι-ρεκόρ επιβραδύνεται
Γιατί παραιτήθηκε από πρόεδρος της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη ο Ιωάννης Βιτάλης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Volvo Cars: Επιλέγει τον επικεφαλής της Skoda, Κλάους Τσέλμερ, ως νέο CEO
- Κρήτη: Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην περιοχή Χώνος στη Σητεία
- Τζόρτζια Μελόνι: Προανήγγειλε ανώτατο όριο ξένων μαθητών στις σχολικές τάξεις στην Ιταλία
- Τραμπ: Η Αψίδα του Θριάμβου που σχεδιάζει θα μετατραπεί σε στρατιωτικό συγκρότημα με drones και ελεύθερους σκοπευτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.