ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πτώση 2% για τον ΟΤΕ, στα 17,93 ευρώ, όταν πριν από λίγο καιρό είχε γράψει νέα πολυετή υψηλά.
Η πληροφορία ότι η ΔΕΗ θα εισέλθει στην κινητή τηλεφωνία, είναι κάτι που επηρεάζει τη μετοχή σε συνδυασμό με την οριακή αύξηση σε EBITDA και τζίρο που ανακοίνωσε όμιλος νωρίτερα σήμερα.
Την ίδια ώρα κέρδη 1,43% για τη ΔΕΗ, στα 19,12 ευρώ, η οποία έχει μπροστά της αύξηση κεφαλαίου 4 δισ. ευρώ.
Διαβάστε επίσης:
Χρηματιστήριο: Ιστορικό υψηλό με το καλημέρα η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, κοιτάζει και τα €19 η ΔΕΗ!
Eurobank: Τρία θετικά reports, τιμές στόχοι έως €5 και σήμα για ανοδικό ρίσκο στα έσοδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Goldman Sachs: Σε επαφές με επενδυτές για την χρηματοδότηση του project της Nvidia των $500 δισ.
- JD.com: Βουτιά πάνω από 10% για τη μετοχή αφού σημείωσε την πρώτη πτώση εσόδων από το 2014
- Υπόθεση Marfin: Προσφυγή κατά της προσωρινής κράτησης της 46χρονης – «Ανύπαρκτα τα στοιχεία», υποστηρίζει ο δικηγόρος της
- Πώς βυθίστηκε το καταμαράν στις Φλέβες – Δείτε φωτογραφίες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.