ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χωρίς κάποια προσθήκη ή αφαίρεση μετοχής από τον MSCI Stanadard Greece ολοκληρώθηκε η τριμηνιαία αναθεώρηση των δεικτών από την MSCI.
Υπενθυμίζεται πως στο MSCI Standard Greece βρίσκονται ήδη 9 μετοχές, οι: Εθνική Τράπεζα, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Metlen, ΟΠΑΠ, Jumbo, ΔΕΗ και ΟΤΕ.
Υποψήφιες για ένταξη στον δείκτη φέρονταν το τελευταίο διάστημα οι Τράπεζα Κύπρου, Titan και Motor Oil.
Διαβάστε επίσης
ΟΤΕ-Nova-Vodafone: Μάχη εκτός συνόρων για ευρωπαϊκά έργα ICT
Η ώρα του «σφυριού» για ξενοδοχειακά ακίνητα: Ζάκυνθος, Κρήτη, Κέρκυρα και Καλαμπάκα στο προσκήνιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκέρτσος κατά αντιπολίτευσης: Να πουν ποιους φόρους θα αυξήσουν μόνιμα ώστε να εξασφαλίσουν επιπλέον €4 δισ. τον χρόνο
- Προσωπική διαφορά: Επεκτείνεται με πλαφόν τα 300 ευρώ σε 17 υπηρεσίες – Οι αντιδράσεις
- Γιώργος Γεραπετρίτης: Συνάντηση με τον υπαρχηγό του Λιβυκού Εθνικού Στρατού Σαντάμ Χαφτάρ
- Νίκος Δένδιας: Στις ΗΠΑ για συναντήσεις με εταιρείες ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.