• Μετοχές

    Intralot: Επίθεση στη μετοχή, «κρατάνε» τα ομόλογα

    Σωκράτης Κόκκαλης. Επιχειρηματίας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot

    Σωκράτης Κόκκαλης. Επιχειρηματίας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot


    Επίθεση στη μετοχή της Intralot, αλλά και «αμυντική» συμπεριφορά από τα ομόλογα της εταιρείας συμφερόντων του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη. Αυτή είναι η εικόνα που διαμορφώνεται στις 12:00 το μεσημέρι, στον απόηχο της χθεσινής ανακοίνωσης των αδύναμων αποτελεσμάτων της Intralot, αλλά και της αναμενόμενης συνδιάσκεψης με τους αναλυτές που ξεκινά στις 17:00.

    Στο χρηματιστηριακό ταμπλό και περίπου μιάμιση ώρα μετά την έναρξη των συναλλαγών, η μετοχή της Intralot υποχωρούσε κατά 11,25%, κάνοντας πράξεις στο 0,489 ευρώ. Με τους επιθετικούς πωλητές να έχουν, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, το πάνω χέρι στις συναλλαγές.

    Σε αντίθεση με τη χρηματιστηριακή, οι δύο ομολογιακές εκδόσεις της εταιρείας έχουν σαφώς ηπιότερη συμπεριφορά.

    Το ομόλογο της Intralot που λήγει τον Σεπτέμβριο του 2021 και έχει ονομαστική αξία 250 εκατ. ευρώ κάνει πράξεις στο 80% της ονομαστικής του αξίας. Με τις ημερήσιες απώλειες να είναι στο 1,5% περίπου.

    Την ίδια στιγμή, το δεύτερο ομόλογο της εταιρείας που έχει ονομαστική αξία 500 εκατ. ευρώ και λήγει τον Σεπτέμβριο του 2024 κινείται στα επίπεδα του 59,8% της ονομαστικής του αξίας, υποχωρώντας κατά περίπου 1,6%.

    Οι δύο μεγάλες ομολογιακές εκδόσεις, από τη στιγμή που ο Σωκράτης Κόκκαλης ανέλαβε και τη νευραλγική θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην Intralot, έχουν σημειώσει σημαντική άνοδο στις ονομαστικές τους τιμές: Κατά 21,8% η έκδοση που λήγει το 2021 και κατά 24,8% η έκδοση που λήγει το 2024.

    Πέραν της Intralot, πιέσεις δέχεται και η Ιντρακόμ που υποχωρεί κατά 4,46%, ενώ στο -3,97% είναι η Ιντρακάτ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σωκράτης Κόκκαλης: Δεσμεύομαι προσωπικά για το μέλλον της Intralot

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί «χτυπάνε» τις μετοχές των εταιρειών του Σωκράτη Κόκκαλη



    ΣΧΟΛΙΑ