• Νέα Γενιά Πιστωτικών Καρτών

    Νέα πιστωτική κάρτα Silver από την Εθνική Τράπεζα: η ευελιξία… προσωποποιημένη!

    • NewsRoom

    Στη ζωή αυτό που προέχει για εσάς είναι η άνεση και η ταχύτητα. Η καθημερινότητα μπορεί να έχει τις δικές της απαιτήσεις, αλλά εσείς δεν θέλετε να θυσιάσετε με τίποτα την ευελιξία των κινήσεών σας. Αντίθετα, σας αρέσουν οι άμεσες και γρήγορες λύσεις. Αν, μάλιστα, συνοδεύονται και από κάποια προνόμια, ακόμη καλύτερα!

    Στο εστιατόριο ή στο σούπερ μάρκετ, στο mall ή στο μαγαζί της γειτονιάς, στις διακοπές ή στις online αγορές, η κάρτα έχει γίνει ένα απαραίτητο εργαλείο συναλλαγών, το οποίο αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής.

    Αν λοιπόν αναζητάτε, ένα καθημερινό και ευέλικτο εργαλείο συναλλαγών, η πιστωτική κάρτα Silver είναι η ιδανική επιλογή για άμεσες και γρήγορες πληρωμές, για εξόφληση των λογαριασμών και οφειλών σας, αλλά και για την ικανοποίηση των καθημερινών σας αναγκών.

    Με δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και χαμηλή ετήσια συνδρομή στη συνέχεια, δωρεάν πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης, επιβράβευση με το πρόγραμμα go4more σε κάθε σας συναλλαγή, δώρο 2.000 go4more πόντους με την πρώτη σας αγορά και προνομιακό επιτόκιο αγορών για τους πρώτους έξι μήνες, η κάρτα Silver μπορεί να γίνει η νέα αγαπημένη σας συνήθεια.

    Επίσης, με την online διαχείριση της κάρτας μέσα από το Internet και το Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας, μπορείτε να παρακολουθείτε τις συναλλαγές που κάνετε με την κάρτα σας, να διαχειρίζεστε το όριό της, να δηλώσετε τυχόν απώλεια ή κλοπή κ.ά., διατηρώντας τον απόλυτο έλεγχο της κάρτας σας ανά πάσα στιγμή.

    Επιπλέον, πραγματοποιώντας τις συναλλαγές σας με την πιστωτική κάρτα Silver, συμμετέχετε σε κληρώσεις και μπορεί να είστε ανάμεσα στους τυχερούς που θα ταξιδέψουν στην Disneyland στο Παρίσι, θα ζήσουν από κοντά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και θα παρακολουθήσουν αγώνες του Roland-Garros στο Παρίσι, και αγώνες του UEFA Champions League.

    Μάλιστα η δυνατότητα να γίνετε κι εσείς μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου, είναι ήδη πιο κοντά από ποτέ: γιατί κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική κάρτα Silver από τις 15/12/2022 έως και τις 05/02/2023, διεκδικείτε διπλά εισιτήρια για να ζήσετε από κοντά ιστορικές ποδοσφαιρικές στιγμές! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

    Αποκτήστε τώρα την πιστωτική κάρτα Silver, κάνοντας αίτηση στο Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας.

    Ανακαλύψτε περισσότερα για την πιστωτική κάρτα Silver, αλλά και τις πιστωτικές κάρτες Gold και Black στο site της Εθνικής Τράπεζας εδώ.

    Ανακαλύψτε εδώ το αφιέρωμα για τη Νέα Γενιά Πιστωτικών Καρτών της Εθνικής Τράπεζας