• Protergia: Ενέργεια από τα στοιχεια της φύσης για ένα βιώσιμο μέλλον

     H φύση είναι η δύναμή μας και η γη η αφετηρία μας

    H φύση είναι η δύναμή μας.

    H φύση είναι η δύναμή μας και τα στοιχεία της, όπως ο αέρας, ο ήλιος και το νερό αποτελούν το κάθε ένα ξεχωριστά πηγή ανεξάντλητης ενέργειας και γνωρίζουμε όλοι πως πρέπει να τα σεβόμαστε καθώς δεν είναι δεδομένα. Αντιθέτως, το μέλλον μας εξαρτάται από τις πράξεις μας και ο βιώσιμος τρόπος ζωής αποτελεί πλέον το μόνο τρόπο που απελευθερώνει τις δυνατότητές μας με σεβασμό στο περιβάλλον.

    Η Protergia, αναπόσπαστο κομμάτι της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα, με περισσότερους από 340.000 ενεργούς μετρητές Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου, στηρίζεται στις «πράσινες» επενδύσεις, αντλεί ενέργεια από τα στοιχεία της φύσης (αέρας, νερό, ήλιος) και καθοδηγεί και προτρέπει σε ένα βιώσιμο τρόπο ζωής.

    Επιστρατεύοντας τη γνώση και την καινοτομία που διαθέτει και δημιουργώντας μία ενέργεια φιλική, ανεξάντλητη, και πιο «πράσινη», πρωτοστατεί στην προσπάθεια της χώρας για ενεργειακή μετάβαση και εξελίσσεται συνεχώς δημιουργώντας προϊόντα διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας πάντα με το βλέμμα στραμμένο στη βιωσιμότητα.

    Ως ένα ολοκληρωμένο ενεργειακό utility, προσφέρει υπηρεσίες και ανταγωνιστικά προϊόντα ενώ είναι πάντα μπροστά από τις εξελίξεις, πρωτοπόρος σε ό,τι σχεδιάζει και προσφέρει στον κλάδο της ενέργειας, με σκοπό να δημιουργεί μια ολιστική εμπειρία για τον καταναλωτή και όλες του τις ανάγκες, με γνώμονα την αειφόρο ανάπτυξη και την καινοτομία.

    Το SpitiMou

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ολιστικής προσέγγισης της Protergia αποτελεί και το νέο πρόγραμμα SpitiMou. Με το πρόγραμμα αυτό, η εταιρεία είναι πάντα δίπλα σε όλους, σε κάθε νέο ξεκίνημα, και πρωτίστως όταν αυτό αφορά ένα νέο σπίτι, καθώς τα προβλήματα που προκύπτουν σε μία μετακόμιση μπορεί να είναι πολλά, ειδικά στην αρχή.

    Γι’ αυτό και το πρόγραμμα SpitiMou προσφέρει πολλά προνόμια, με τιμές βάσει κόστους και επιβράβευση κατά τη διάρκεια του συμβολαίου.

    Συγκεκριμένα:
    • Δωρεάν τα πάγια για 1 ολόκληρο χρόνο! Και στη συνέχεια 5€/μήνα
    • 100€ Protergia Επιστροφή Συνέπειας ή 30€ Protergia Επιστροφή για μη εμπρόθεσμη εξόφληση
    • Χωρίς Ρήτρα Αναπροσαρμογής ακόμη και μετά το διάστημα αναστολής της
    • Χωρίς Ρήτρα Αποχώρησης.
    Καθώς η Protergia εξελίσσεται σε μία ολοκληρωμένη ενεργειακή εταιρεία, προσφέρει επίσης:
    • Δωρεάν Τεχνική Βοήθεια 24×7 (Protergia Home Care) για 1 έτος
    • Δωρεάν Ασφάλιση Περιεχομένου Σπιτιού (Protergia Home Insurance) για 1 έτος
    • Και φυσικά, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, με το κύρος της MYTILINEOS.

    Τips εξοικονόμησης ενέργειας

    Παράλληλα, με το βλέμμα στραμμένο στην προστασία του περιβάλλοντος, η Protergia εκτός από την ενέργεια που αντλεί από τα στοιχεία της φύσης και τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες που διαθέτει, αντιλαμβάνεται και την ανάγκη εξοικονόμηση ενέργειας την οποία υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, και με τα μυστικά εξοικονόμησης που μοιράζεται με τους καταναλωτές στο site της.

    Με 34 μυστικά και συμβουλές για χειμώνα και καλοκαίρι, μπορούμε όλοι να μειώσουμε την κατανάλωση ενέργειας και το κόστος των λογαριασμών χωρίς δυσκολία καθώς και να περιορίσουμε το ενεργειακό μας αποτύπωμα με απλές και εύκολες αλλαγές σε μικρές καθημερινές συνήθειες.

    Στο δρόμο για ένα καλύτερο και βιώσιμο αύριο, η Protergia έχει στο πλευρό της και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος στηρίζει την προσπάθειά της: «Αν σταθείς δυνατός όσο ο αέρας, το νερό, ο ήλιος και αφήσεις την ενέργειά τους να γίνει η δική σου ενέργεια, τότε, δεν έχει όρια το μέλλον που μπορείς να φτιάξεις».

    Ανακαλύψτε το αφιέρωμα Nature First