ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Apple Inc, σήμερα Δευτέρα, έγινε η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που ξεπερνά σε κεφαλαιοποίηση τα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια.
Η αξία της μετοχής έφτασε ενδοσυνεδριακά, στην πρώτη συνεδρίαση της Wall Street για το 2022, 182,88 δολάρια, κάτι που εκτόξευσε την κεφαλαιοποίηση πάνω από το όριο των 3 τρισ. δολαρίων. Αυτή την ώρα η μετοχή της κινείται στα 182,17 δολάρια, με την κεφαλαιοποίησή της να έχει υποχωρήσει στα 2,99 τρισ. δολάρια.
Οι επενδυτές εμφανίζονται αισιόδοξοι πως η κατασκευάστρια του iPhone θα συνεχίσει να λανσάρει προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην αγορά, καθώς εξερευνά νέες αγορές όπως τα αυτόματα αυτοκίνητα και το «metaverse».
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δήμητρα Κούστα για Άννα Βίσση από Λονδίνο: «Περήφανη παραγωγός» (video)
- ΑΑΔΕ: Νέα εποχή εξυπηρέτησης με τα myPoint – Ψηφιακός μετασχηματισμός και λιγότερες επισκέψεις στις ΔΟΥ
- Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανεβάζει το θερμόμετρο – Ανακοίνωσε ότι βορειοκορεάτικα πολεμικά πλοία εξοπλίζονται με πυρηνικά όπλα
- Scope Ratings για Alpha Bank: Διατηρεί τη βαθμίδα BBB και βλέπει ισχυρή ανάπτυξη έως το 2028
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.