• Business

    Σκλαβενίτης: Επεκτείνει το δίκτυο των καταστημάτων – Νέο σούπερ μάρκετ στη Νάουσα

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    • Ρομίνα Νικηφόρου
    Ο Γεράσιμος Σκλαβενίτης CEO του Ομίλου ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

    Γεράσιμος Σκλαβενίτης, CEO του Ομίλου Σκλαβενίτης


    Το δίκτυο των φυσικών της καταστημάτων διευρύνει η Σκλαβενίτης, που ανοίγει ακόμη ένα σούπερ μάρκετ μέσα στο 2021, αυτή τη φορά στην περιοχή της Νάουσας.

    Το νέο κατάστημα Σκλαβενίτης συνολικής επιφάνειας 500 τ.μ αρχίζει τη λειτουργία του σήμερα, Τετάρτη, στην οδό Διονυσίου Σολωμού 4 και διαθέτει αρτοπωλείο, οπωροπωλείο, έτοιμα φαγητά, τμήμα τυριών – αλλαντικών καθώς και άλλα σύγχρονα τμήματα. Πρόκειται δε, για το δεύτερο κατάστημα που λειτουργεί η αλυσίδα στην πόλη της Νάουσας.

    Συνολικά μέσα στο 2021, η εταιρεία προχώρησε στο άνοιγμα έξι νέων φυσικών καταστημάτων σε Σκιάθο, Ρίο, Σπάρτη, Γιαννιτσά, Τρίκαλα και Νάουσα καθώς και στη δημιουργία ενός e-hub 3.200 τ.μ στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Πυλαίας, προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες των Οnline παραγγελιών της πόλης.

    Υπενθυμίζεται πως το επενδυτικό πλάνο που «έτρεχε» η Σκλαβενίτης το τρέχον έτος έφτανε τα 50 εκατ. ευρώ και αφορούσε -πέραν της δημιουργίας και ανακαίνισης καταστημάτων – και στην ενδυνάμωση των υποδομών και της λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος sklavenitis.gr, το οποίο εξυπηρετεί πλέον, Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα.

    Νέα καταστήματα και πάνω από 40 ανακαινίσεις το 2022

    Η ανάπτυξη του δικτύου των φυσικών καταστημάτων της αλυσίδας, με επικεφαλής τον Γεράσιμο Σκλαβενίτη, αναμένεται να συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά ενώ το πλάνο, σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία, προβλέπει εντός του 2022 την ανακαίνιση άνω των 40 καταστημάτων σε ολόκληρη τη χώρα.

    Σημειώνεται πως την περίοδο 2017-2019 η Σκλαβενίτης ολοκλήρωσε τις ανακαινίσεις συνολικά 308 καταστημάτων που ανήκαν στο δίκτυο της πρώην Μαρινόπουλος και πλέον συνεχίζει ανακαινίζοντας σούπερ μάρκετ που βρίσκονταν ήδη στο δίκτυο της.

    Πρόσφατα μάλιστα, όπως είχε γράψει το mononews ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του hypermarket της εταιρείας στη Λεωφόρο Αθηνών 93-97. Το συγκεκριμένο κατάστημα μετά την ανακαίνισή του αποτελεί, το μεγαλύτερο hypermarket της αλυσίδας στην Αθήνα καθώς εκτείνεται σε επιφάνεια 8.000 τ.μ.

     Η εταιρεία τέλος, το 2022 αναμένεται να ενισχύσει και το ηλεκτρονικό της κανάλι με την επέκτασή του και σε νέες πόλεις της χώρας.

    Διαβάστε επίσης:

    Σκλαβενίτης: Oι ανακαινίσεις των καταστημάτων και το μεγαλύτερο hypermarket στη Λ. Αθηνών



    ΣΧΟΛΙΑ