ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καλημέρα! Πέντε ειδήσεις που πρέπει να γνωριζετε…
-Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τρεις μήνες κήρυξε την Τουρκία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε διάγγελμά του προς τον τουρκικό λαό το βράδυ της Τετάρτης, μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.
-O υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζέικομπ Λιού επισκέπτεται σήμερα την Ελλάδα για να καλέσει να ενταθεί ο ρυθμός εφαρμογής «μεταρρυθμίσεων» προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για να συζητηθεί η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, αναφέρει ανακοίνωση που εκδόθηκε από το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών.
-Πράσινο φως για απαλλαγή οφειλετών από προσαυξήσεις, τόκους και πρόστιμα εκπρόθεσμης καταβολής οφειλών, που έχουν βεβαιωθεί μέχρι και 31-12-2013, για λόγους ανωτέρας βίας δίνει απόφαση του γγ Δημοσίων Εσόδων, Γιώργου Πιτσιλή. Η απόφαση αφορά απαλλαγή από πρόστιμα και προσαυξήσεις για οφειλές οι οποίες δεν τακτοποιήθηκαν για λόγους ανωτέρας βίας.
-«Ο κ. Σάλλας είχε από καιρό ενημερώσει για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το διοικητικό συμβούλιο, σε χρόνο που οι συνθήκες θα ήταν ώριμες και ο ίδιος θα έκρινε ως ενδεδειγμένο», σχολίαζαν κύκλοι της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην τράπεζα Πειραιώς. Νωρίτερα, ο κ. Σάλλας ανακοίνωσε την παραίτησή του από πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς και την αποχώρησή του από το δ.σ. του Ομίλου.
-Νέα καταθετικά προϊόντα «πολλαπλών επιλογών» ετοιμάζονται από τις τράπεζες, για να προσελκυστούν τα κεφάλαια που «κρύβονται» στο στρώμα. Η δυσκολία προσφοράς υψηλών επιτοκίων και τα «αντίδοτα». Ποιες είναι οι στρατηγικές ενόψει της χαλάρωσης των capital controls.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βλάσης Φρυσίρας: «Ο χρόνος ήταν απλόχερος απέναντί μου»
- Τιμές ρεύματος: Μεγάλες αυξήσεις στα μπλε τιμολόγια-Ποια είναι τα φθηνότερα μπλε
- Βύρων Βασιλειάδης: Ναυπηγεί 14 πλοία με την Venergy Maritime και υλοποιεί μεγάλη επένδυση στην Αίγυπτο με την Antipollution
- Ο Χορός των Ρόδων στο Μονακό, τα Μπαλέτα της Γενεύης για «καλό σκοπό», η Ελληνίδα «Μις Μαρπλ» και η «Απαγωγή», «η Ζωή μας Καλά» από την Αϊνόλα Τερζοπούλου, η Ευρώπη Ασφαλιστική για τους συνεργάτες της και Πάσχα στην Αθήνα;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.