array(0) {
}
        
    
Menu
0.38%
Τζίρος: 184.42 εκατ.

Τραμπ: «Ο Ζελένσκι δεν πρέπει να βάλει στο στόχαστρο τη Μόσχα»

Media

Στην κορυφή οι ειδήσεις του MEGA τον Οκτώβριο

Ράνια Τζίμα
Comments

Κυρίαρχες οι ειδήσεις του MEGA τον Οκτώβριο.

Με ποσοστό 13,4% στο σύνολο του κοινού και ποσοστό 12,2% στο δυναμικό κοινό 18-54, το Κεντρικό Δελτίο MEGA Γεγονότα ανέβηκε στην πρώτη θέση από όλα τα δελτία ειδήσεων του ανταγωνισμού, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης.

1

Με τη Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση από Δευτέρα έως Πέμπτη και την Κατερίνα Παναγοπούλου την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, το Κεντρικό Δελτίο MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ παρακολούθησαν τον Οκτώβριο 446.405 τηλεθεατές.

Τα στοιχεία αποδεικνύουν πως οι ειδήσεις του MEGA συνεχίζουν σταθερά να κρατάνε ψηλά την απήχησή τους στους τηλεθεατές και να αυξάνουν τα ποσοστά τηλεθέασης, αφού στο σύνολο του κοινού σημείωσαν άνοδο, από τον προηγούμενο μήνα (Σεπτέμβριος 2022), 9,4 ποσοστιαίων μονάδων.

Η κατάταξη, για όλα τα δελτία, τον Οκτώβριο (1/10/2022—30/10/2022) διαμορφώθηκε στο σύνολο του κοινού: MEGA 13,4%, ALPHA και ΣΚΑΪ 13,3%, STAR 12%, ΑΝΤ1 11,4%, OPEN 8,4% και ΕΡΤ1 5,2% και στο δυναμικό κοινό 18-54 : MEGA 12,2%, ALPHA 11,7%, STAR 11%, ANT1 10,9%, ΣΚΑΪ 8,7%, OPEN 6,8%, ΕΡΤ1 3,7%.

Το logo MEGA Γεγονότα
MEGA Γεγονότα

Επικράτηση και του μεσημβρινού Δελτίου τον Οκτώβριο

Πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 και για το μεσημβρινό δελτίο τον Οκτώβριο με ποσοστό 12,2%.

Με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου στην παρουσίαση από Δευτέρα έως και Παρασκευή και τη Μαριλένα Γεραντώνη το Σαββατοκύριακο, το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του MEGA κατοχύρωσε την πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης, έναντι όλων των μεσημβρινών δελτίων του ανταγωνισμού, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης, τον Οκτώβριο ((1/10/2022—30/10/2022).

Στο δυναμικό κοινό 18-54, η σειρά κατάταξης των μεσημβρινών δελτίων των καναλιών διαμορφώθηκε ως εξής: MEGA 12,2%, ALPHA 11,9%, ΣΚΑΪ 10,8%, STAR 8,4%, ΑΝΤ1 6,5%, OPEN 5%, ΕΡΤ1 4,7%.

Διαβάστε επίσης:

Η Ρούλα Κορομηλά στο Σπίτι με το MEGA

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζεφ Μπέζος: Δίνει 1 δισ. δολάρια στη Σίντνεϊ Σουίνι για να λανσάρει τη δική της σειρά εσωρούχων
Ηλέκτρα Νιάρχου: Πάρτι-υπερπαραγωγή σε κάστρο με σκωτσέζικο dress code – Παρούσα όλη η οικογένεια Νιάρχος
Μάικλ Τζόρνταν: Το φιλοδώρημα που άφησε στο προσωπικό του εστιατορίου στα νότια προάστια
Πέτρος Φιλιππίδης: Σήμερα η απόφαση για το αν είναι ένοχος ή αθώος για τις δύο απόπειρες βιασμού
Μάικλ Τζόρνταν: Τι έφαγαν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Καβούρι
Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Viral οι γκριμάτσες της στον τελικό του Wimbledon
Ρίκα Διαλυνά: Η πρώτη φωτογραφία μετά το σοβαρό ατύχημα
Γιάννης Κούστας, Δήμητρα Κούστα και Άννα Βίσση παρακολούθησαν τον 13χρονο Έλληνα «Ράφα» στο Wimbledon
Αργυρός – Νίκα: Τα ωραία του γάμου, το kitsch και η… συναυλία του γαμπρού
Το στοίχημα της ΕΡΤ, ποιος αντικαθιστά τον Παπαδάκη, τα σχέδια του Ιβάν για Open, τα… μαγικά της Καραβάτου, γιατί φεύγουν από τον Λιάγκα