array(0) {
}
        
    
Menu
-0.66%
Τζίρος: 246.05 εκατ.

Αθλητικός τουρισμός στις ΗΠΑ: 274,5 δισ. ευρώ το 2025 και φόντο… Μουντιάλ 2026

Media

Στην κορυφή οι ειδήσεις του MEGA τον Οκτώβριο

Ράνια Τζίμα
Comments

Κυρίαρχες οι ειδήσεις του MEGA τον Οκτώβριο.

Με ποσοστό 13,4% στο σύνολο του κοινού και ποσοστό 12,2% στο δυναμικό κοινό 18-54, το Κεντρικό Δελτίο MEGA Γεγονότα ανέβηκε στην πρώτη θέση από όλα τα δελτία ειδήσεων του ανταγωνισμού, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης.

1

Με τη Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση από Δευτέρα έως Πέμπτη και την Κατερίνα Παναγοπούλου την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, το Κεντρικό Δελτίο MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ παρακολούθησαν τον Οκτώβριο 446.405 τηλεθεατές.

Τα στοιχεία αποδεικνύουν πως οι ειδήσεις του MEGA συνεχίζουν σταθερά να κρατάνε ψηλά την απήχησή τους στους τηλεθεατές και να αυξάνουν τα ποσοστά τηλεθέασης, αφού στο σύνολο του κοινού σημείωσαν άνοδο, από τον προηγούμενο μήνα (Σεπτέμβριος 2022), 9,4 ποσοστιαίων μονάδων.

Η κατάταξη, για όλα τα δελτία, τον Οκτώβριο (1/10/2022—30/10/2022) διαμορφώθηκε στο σύνολο του κοινού: MEGA 13,4%, ALPHA και ΣΚΑΪ 13,3%, STAR 12%, ΑΝΤ1 11,4%, OPEN 8,4% και ΕΡΤ1 5,2% και στο δυναμικό κοινό 18-54 : MEGA 12,2%, ALPHA 11,7%, STAR 11%, ANT1 10,9%, ΣΚΑΪ 8,7%, OPEN 6,8%, ΕΡΤ1 3,7%.

Το logo MEGA Γεγονότα
MEGA Γεγονότα

Επικράτηση και του μεσημβρινού Δελτίου τον Οκτώβριο

Πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 και για το μεσημβρινό δελτίο τον Οκτώβριο με ποσοστό 12,2%.

Με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου στην παρουσίαση από Δευτέρα έως και Παρασκευή και τη Μαριλένα Γεραντώνη το Σαββατοκύριακο, το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του MEGA κατοχύρωσε την πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης, έναντι όλων των μεσημβρινών δελτίων του ανταγωνισμού, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης, τον Οκτώβριο ((1/10/2022—30/10/2022).

Στο δυναμικό κοινό 18-54, η σειρά κατάταξης των μεσημβρινών δελτίων των καναλιών διαμορφώθηκε ως εξής: MEGA 12,2%, ALPHA 11,9%, ΣΚΑΪ 10,8%, STAR 8,4%, ΑΝΤ1 6,5%, OPEN 5%, ΕΡΤ1 4,7%.

Διαβάστε επίσης:

Η Ρούλα Κορομηλά στο Σπίτι με το MEGA

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα κάνει ο Μιχελάκης στην K Group του Κυριακού, Ζούλας, Δημητριάδης, Κρητικός… τριαρχία στον Σκάι, τι ετοιμάζει η Μανωλίδου και τα 100 εκατ. του ΕΚΚΟΜΕΔ
The Circle by glo™ HILO: Ένα premium ταξίδι εμπειριών στο νέο κόσμο του glo™ HILO στην Ελλάδα
Κωνσταντίνος Αργυρός: Σχεδιάζει να ασχοληθεί με την πολιτική; Τι απαντά ο ίδιος (video)
Άννα Βίσση και Δήμητρα Κούστα στο The Brando, το απόκοσμο πολυτελές νησί στην άλλη άκρη της γης
Myrτos by Asimakis: Ο Κεφαλονίτης σεφ άνοιξε δικό του εστιατόριο στο Λονδίνο και μας αποκαλύπτει το γαστρονομικό του ταξίδι
Αθηνά Ωνάση: Έκανε νέα εμφάνιση με ολόσωμη κατακόκκινη φόρμα τύπου «Αλαντίν», σε επίδειξη μόδας του αγαπημένου της σχεδιαστή
Πρίγκιπας Λούις: Το νέο πορτρέτο πάνω σε yacht για τα 8α γενέθλιά του από τον Ουίλιαμ και την Κέιτ
Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη ολόσωμη selfie, 20 ημέρες μετά τη γέννα
Αλεξάνδρα Νίκα: Η νέα εμφάνιση σε προχωρημένη εγκυμοσύνη
Όμιλος Antenna: Τα σχέδια ανάπτυξης της GEDI και της La Repubblica – Συνάντηση Κυριακού με τον πρόεδρο της Ιταλίας