Με υψηλές επιδόσεις επικράτησε του ανταγωνισμού το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ».
Tην Τετάρτη 8 Μαρτίου, oι ειδήσεις του MEGA με τη Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση και βασικό σχολιαστή τον Γιάννη Πρετεντέρη, κατέκτησαν την κορυφή με τη μέση τηλεθέαση να καταγράφεται στους 612.000 τηλεθεατές, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης.
Ακολούθησαν: ALPHA 509.000, STAR 452.000, ΣΚΑΪ 428.000, ANT1 419.000, OPEN 362.000, ΕΡΤ1 200.000.
Στο δυναμικό κοινό 18-54, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» νίκησε κατά κράτος τον ανταγωνισμό με ποσοστό 18,1% και τη διαφορά να αγγίζει τις 5,7 ποσοστιαίες μονάδες.
Στο σύνολο του κοινού οι ειδήσεις του MEGA ήταν πρώτες με ποσοστό 15,4%.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γερμανία: Πάνω από 3 εκατ. οι άνεργοι – Δεν δείχνει σημάδια ανάκαμψης η αγορά εργασίας
- Θρίλερ στο Λουτράκι με τον θάνατο του 17χρονου και τον τραυματισμένο 19χρονο κολλητό του – Οι εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ
- Πετρέλαιο: Άνοδος 2% μετά τo νέο αδιέξοδο στις συνομιλίες ΗΠΑ με Ιράν – Ο ΟΠΕΚ εξετάζει παρέμβαση
- Κατάψυξη Ωαρίων: «Παγώνοντας» τον χρόνο για τη γονιμότητα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.