ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αναβολή για τις 23 Σεπτεμβρίου πήρε, μετά από αιτήματα των αδελφών Δομαζάκη, η Γενική Συνέλευση της Creta Farms που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μέτοχος της εταιρείας Κωνσταντίνος Δομαζάκης φέρεται να υπέβαλε το αίτημα αναβολής αφού διαπίστωσε ότι ο Μάνος Δομαζάκις συγκέντρωσε εκ νέου την πλειοψηφία εκπροσώπησης των μετόχων της εταιρείας, όπως είχε κάνει και στη Γενική Συνέλευση που διεξήχθη στις 26/6, από την οποία είχε αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης.
Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, υπεβλήθησαν δύο αιτήσεις αναβολής για την συζήτηση και λήψη απόφασης επί του συνόλου των θεμάτων της ημερήσια διάταξης. Ειδικότερα:
α) ο μέτοχος κ. Κωνσταντίνος Δομαζάκης του Στυλιανού υπέβαλε νομότυπα και εμπρόθεσμα αίτημα αναβολής για τις 20 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 στο οίκημα των γραφείων της έδρας της Εταιρείας, στο 15ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ρεθύμνου –Ηρακλείου, περιοχή Πρίνου (θέση Λατζιμάς), Δήμου Ρεθύμνης, Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, ενώ
β)ο κ. Εμμανουήλ Δομάζακις του Στυλιανού υπέβαλε νομότυπα και εμπρόθεσμα αίτημα αναβολής για τις 23 Σεπτεμβρίου2019, ημέρα Δευτέρα, 12:00 στο οίκημα των γραφείων της έδρας της Εταιρείας, στο 15ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ρεθύμνου –Ηρακλείου, περιοχή Πρίνου (θέση Λατζιμάς), Δήμου Ρεθύμνης, Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης.
Ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης αποφάσισε την αναβολής της συζήτησης και λήψης απόφασης επί του συνόλου των θεμάτων για τις 23 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 στο οίκημα των γραφείων της έδρας της Εταιρείας, στο 15ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ρεθύμνου –Ηρακλείου, περιοχή Πρίνου (θέση Λατζιμάς), Δήμου Ρεθύμνης, Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης
Σημειώνεται ότι επειδή η μετ’ αναβολή Τακτική Γενική Συνέλευση της 23η Σεπτεμβρίου 2019, αποτελεί συνέχιση της προηγούμενης, δεν απαιτείται η επανάληψη των διατυπώσεων δημοσίευσης της πρόσκλησης των μετόχων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.