ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από τους πρώτους που προσήλθαν στις κάλπες ήταν και σήμερα, όπως και την προηγούμενη Κυριακή, ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης. Ο Υπουργός κατέφθασε νωρίς το πρωί σε εκλογικό τμήμα της Καλαμάτας, προκειμένου να δώσει την ψήφο του στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Ο κ. Χαρίτσης εισήλθε στο εκλογικό κέντρο, όπου ψηφίζει περίπου στις 7:30 το πρωί της Κυριακής.
«Ο υπουργός Εσωτερικών έχει τη θεσμική υποχρέωση να δίνει το παράδειγμα σε όλους τους πολίτες, για την ανάγκη παρουσίας στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, για αυτό και εγώ, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, επέλεξα να συμμετέχω κατά τις εκλογές στην έναρξη της διαδικασίας», δήλωσε.
Αναφερόμενος στις εκλογές, τις χαρακτήρισε τις πιο δύσκολες που έχουν οργανωθεί ποτέ στην Ελλάδα.
«Για εμάς στο υπουργείο Εσωτερικών ολοκληρώνεται μία επίπονη δουλειά, που ξεκίνησε εδώ και αρκετούς μήνες, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τις πιο δύσκολες εκλογές που έχουν οργανωθεί ποτέ στο ελληνικό κράτος. Ήταν μία προσπάθεια συντονισμού όλων των κρατικών φορέων, που στέφτηκε με επιτυχία», δήλωσε ο κ. Χαρίτσης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνάντηση Γεραπετρίτη – Ρούμπιο στον Λευκό Οίκο – Στο επίκεντρο ευρωατλαντικές σχέσεις και περιφερειακές εξελίξεις
- Μουντιάλ 2026: Επενδυτικό fund τάζει έως 87% απόδοση από εισιτήρια
- The Mononews Quiz 27/2/2026
- Στα πρόθυρα γενικευμένης σύρραξης Πακιστάν – Αφγανιστάν: Βομβαρδισμοί και εκατοντάδες νεκροί (βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.