ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ικανοποιημένος εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ και την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να έρθει σε ρήξη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Με ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου αναφέρει πως «Οι εξελίξεις στο ΚΙΝ.ΑΛ. επιβεβαιώνουν το στρατηγικό αδιέξοδο όσων με πάθος επεδίωκαν την στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούσαν να αποκρύψουν ότι αυτό θα σήμαινε και στρατηγική νίκη της δεξιάς και της Ν.Δ.».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
Οι εξελίξεις στο ΚΙΝ.ΑΛ. επιβεβαιώνουν το στρατηγικό αδιέξοδο όσων με πάθος επεδίωκαν την στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούσαν να αποκρύψουν ότι αυτό θα σήμαινε και στρατηγική νίκη της δεξιάς και της Ν.Δ.
Στις 7 Ιουλίου. όμως, μπροστά στην εθνική κάλπη. τα διλήμματα θα είναι αμείλικτα και οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν αν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια επιθυμούν προοδευτική ή συντηρητική διακυβέρνηση.
Σε αυτό το ερώτημα κανείς δεν θα αποφύγει τελικά να απαντήσει.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μουζάκης: Από 10 Αυγούστου 2026 σε διαπραγμάτευση οι 2,73 εκατ. νέες μετοχές
- Τραμπ: Τακτική τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο πρόεδρο της Fed – Πού επικεντρώνονται οι συζητήσεις
- Τα 204,6 εκατ. που θα αλλάξουν την όψη της ΔΕΘ – Το Μητροπολιτικό Πάρκο των 120 στρεμμάτων και το νέο Βελλίδειο
- Άνοιξε η πλατφόρμα myBusinessSupport για τον α’ κύκλο του ειδικού σχήματος στήριξης των επιχειρήσεων της Σαμοθράκης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.