ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ικανοποιημένος εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ και την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να έρθει σε ρήξη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Με ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου αναφέρει πως «Οι εξελίξεις στο ΚΙΝ.ΑΛ. επιβεβαιώνουν το στρατηγικό αδιέξοδο όσων με πάθος επεδίωκαν την στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούσαν να αποκρύψουν ότι αυτό θα σήμαινε και στρατηγική νίκη της δεξιάς και της Ν.Δ.».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
Οι εξελίξεις στο ΚΙΝ.ΑΛ. επιβεβαιώνουν το στρατηγικό αδιέξοδο όσων με πάθος επεδίωκαν την στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούσαν να αποκρύψουν ότι αυτό θα σήμαινε και στρατηγική νίκη της δεξιάς και της Ν.Δ.
Στις 7 Ιουλίου. όμως, μπροστά στην εθνική κάλπη. τα διλήμματα θα είναι αμείλικτα και οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν αν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια επιθυμούν προοδευτική ή συντηρητική διακυβέρνηση.
Σε αυτό το ερώτημα κανείς δεν θα αποφύγει τελικά να απαντήσει.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπόθεση Έπσταιν: Οι Ρεπουμπλικάνοι υποστηρίζουν ότι η Χίλαρι Κλίντον απέφυγε ερωτήσεις για τον σεξουαλικό εγκληματία – Καταθέτει σήμερα ο Μπιλ Κλίντον
- Safe Bulkers (Πόλυς Β. Χατζηιωάννου): Θα συμμετάσχει σε συνέδριο για επενδυτές στο Όσλο
- Ανδρουλάκης στην Βουλή: «Εμπιστεύομαι τη Δικαιοσύνη όσο την εμπιστεύεστε εσείς με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα»
- Κώστας Νεμπής (ΟΤΕ): Υπερασπιζόμαστε τα μερίδιά μας έναντι του ανταγωνισμού – mononewsTV
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.