ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας (21/5) θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να συζητήσουν τα δεδομένα της πρότασης του πρότζεκτ Athens Alive για το ΟΑΚΑ.
Οι δύο πλευρές αναμένεται να εξετάσουν τις θέσεις που έχουν εκφράσει οι δύο πλευρές, με το μεγαλύτερο «αγκάθι» να αποτελεί προς το παρόν ο συντελεστής δόμησης. Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία πως με αμοιβαίες δεσμεύσεις και υποχωρήσεις το πλάνο του κονσόρτσιουμ να πάρει την έγκριση της πολιτείας. πράσινο φως της πολιτείας.
Το ραντεβού του διοικητικού ηγέτη της πράσινης ΚΑΕ και του Πρωθυπουργού δεν σχετίζεται με την υπόθεση πώλησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Pan Asia.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοφία Βικτωράτου: Η σχεδιάστρια υποδημάτων μιλά στο Mononews για την τέχνη στα βήματά της
- Μυτιληναίος (Metlen): Πώς έκανε ρεκόρ εσόδων 6,1 δις και η πρόβλεψη για EBITDA άνω του 1 δισ.
- Alpha Bank: Road shows σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία – Το μεγάλο στοίχημα Ψάλτη για κέρδη 1,4 δισ. ευρώ και μερίσματα 4 δισ. έως το 2030
- The Mononews Quiz 6/11/2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.