ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας (21/5) θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να συζητήσουν τα δεδομένα της πρότασης του πρότζεκτ Athens Alive για το ΟΑΚΑ.
Οι δύο πλευρές αναμένεται να εξετάσουν τις θέσεις που έχουν εκφράσει οι δύο πλευρές, με το μεγαλύτερο «αγκάθι» να αποτελεί προς το παρόν ο συντελεστής δόμησης. Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία πως με αμοιβαίες δεσμεύσεις και υποχωρήσεις το πλάνο του κονσόρτσιουμ να πάρει την έγκριση της πολιτείας. πράσινο φως της πολιτείας.
Το ραντεβού του διοικητικού ηγέτη της πράσινης ΚΑΕ και του Πρωθυπουργού δεν σχετίζεται με την υπόθεση πώλησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Pan Asia.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και η 21χρονη ΑμεΑ για τον θάνατο του 82χρονου μετά από καυγά για ξαπλώστρα
- Amazon: Υπέγραψε μακροχρόνια συνεργασία με την Kuehne+Nagel μετά τον θάνατο του μεγιστάνα Κλάους-Μίχαελ Κουν
- Μαζωνάκης: Ενώπιον ανακριτή ο υπνοθεραπευτής – Θα καταθέσει για τη φωτογραφία που του έστειλε η γιατρός
- Ομόλογα Ευρωζώνης: Υποχωρούν οι αποδόσεις με φόντο το πετρέλαιο και την ΕΚΤ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.