ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε σημαντική αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή του Ομίλου Μυτιληναίος προχώρησε η Axia, ανεβάζοντας τον πήχη στα 13,3 ευρώ, από 8,6 ευρώ προηγουμένως, με σύσταση αγοράς (buy).
Η χρηματιστηριακή υπογραμμίζει ότι ο Μυτιληναίος έχει καταστεί κορυφαίος βιομηχανικός όμιλος στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του ελληνικού χρηματιστηρίου.
Με όλους τους κλάδους δραστηριοποίησης σε φάση δυναμικής αύξησης κερδών, τα EBITDA του Ομίλου αναμένεται να υπερβούν τα 300 εκατ. ευρώ ετησίως την περίοδο 2017-20, σημειώνοντας άνοδο πλέον του 60% σε σχέση με τον μέσο όρο του 2009-2016.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ευάγγελος Μυτιληναίος: Λίγο πριν τον ΣΕΒ γίνεται ο μεγαλύτερος παραγωγός αλουμίνας στην Ευρώπη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιβεβαίωση mononews για ΔΕΗ και Μυτιληναίο και ποιος έδωσε 300.000 για την Skroutz.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ευ.Μυτιληναίος: Μέσα στο 2018 θα αρχίσουμε την κατασκευή του νέου εργοστασίου αλουμίνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αττικές Εκδόσεις: Αύξηση κερδών το 2025 παρά την πίεση στα EBITDA
- ΔΕΗ: Αμετάβλητα όλα τα μπλε τιμολόγια τον Μάιο – Πώς διαμορφώνονται οι τιμές
- MIG: Έσοδα 2,5 εκατ. ευρώ στο α’ τρίμηνο 2026 – Στα 131,1 εκατ. τα ίδια κεφάλαια
- Σύγκρουση Κωνσταντοπούλου – Καιρίδη στη Βουλή: Ανέβηκε στο βήμα και έπαιξε ηχητικό για τη Γάζα – «Γυρίστε πίσω στα θρανία»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.