ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το υφυπουργείο Ναυτιλίας της Κύπρου παρέθεσε επίσημο δείπνο στο περιθώριο του High-Level Ministerial Stakeholders Conference on Seafarers, που φιλοξενείται σήμερα 28 Απριλίου, στη Λεμεσό στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Μαρίνα Χατζημανώλη, καλωσόρισε τους ομιλητές του συνεδρίου αλλά και εκπροσώπους της ναυτιλιακής βιομηχανίας, υπογραμμίζοντας τη σημασία της διεθνούς συνεργασίας και της ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού της ναυτιλίας.

Στην εκδήλωση θα τιμηθεί ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος για την συνολική του προσφορά στην παγκόσμια και ελληνική ναυτιλία.
Διαβάστε επίσης:
Costa Cruises: Κρουαζιέρα 139 ημερών σε 5 ηπείρους και 3 ωκεανούς
ΕΛΙΝΤ: Νέος πρόεδρος ο Γεώργιος Πρατικάκης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελληνικό Μετρό: Τι απαντά στην επιστολή του Χάρη Δούκα για τα προβλήματα σε κτίριο του ΥΠΕΞ
- Fourlis – IKEA: Πωλήσεις 211 εκατ. ευρώ και επέκταση με νέα καταστήματα
- «Χωριάτικο»: Η αυτοκρατορία των «αχυρανθρώπων», οι 340 εταιρείες και η διαδρομή του χρήματος – Τι αποκαλύπτει η δικογραφία των 850 σελίδων
- Δημοφιλία ή θάνατος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.