ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Και τα δύο συμβόλαια έκλεισαν τη Δευτέρα στο χαμηλότερο επίπεδο από τον περασμένο Μάιο καθώς η παραγωγή-ρεκόρ των ΗΠΑ και οι διαδοχικές αποφάσεις του OPEC για αύξηση της παραγωγής του έχουν δημιουργήσει φόβους ότι δημιουργούνται συνθήκες υπερπροσφοράς στην αγορά.
Ώθηση στις τιμές έδωσε σήμερα η ανακοίνωση του υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ ότι σχεδιάζει να αγοράσει 1 εκατ. βαρέλια για τα στρατηγικά αποθέματα της χώρας.
Διαβάστε επίσης:
Χρυσός: Η μεγαλύτερη πτώση των τελευταίων 12 ετών – Το ράλι-ρεκόρ επιβραδύνεται
Γιατί παραιτήθηκε από πρόεδρος της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη ο Ιωάννης Βιτάλης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Γιατί είναι καθοριστική η συμβολή του PPF (Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο) σε έργα στρατηγικής σημασίας για τη χώρα, στον αέρα ο διαγωνισμός για την ΔΕΘ
- Φωτιά στη Νέα Τένεδο Χαλκιδικής – Σηκώθηκε ένα ελικόπτερο
- Μαρινάκης: Η αντίδραση απέναντι στις ψευδείς ειδήσεις και τη στοχοποίηση δεν είναι υπόθεση μόνο της κυβέρνησης
- ΟΠΕΚ+: Ανοίγει τη στρόφιγγα – Στο τραπέζι νέα αύξηση της παραγωγής με το βλέμμα στην επόμενη ημέρα μετά τον πόλεμο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.