Η τελετή πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης (NYIAS). Αυτό το σημαντικό επίτευγμα σηματοδοτεί την τέταρτη συνεχή χρονιά που ένα μοντέλο της Hyundai Motor Company ηγείται μιας ή περισσότερων κατηγοριών στα World Car Awards.
Μιλώντας σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της Hyundai, José Muñoz, τόνισε: «Το Hyundai Inster είναι νικητής από τότε που το παρουσιάσαμε. Είναι πολύ ευχάριστο που οι κριτές των διάσημων βραβείων World Car Awards αισθάνονται το ίδιο. Ο συνδυασμός της συναρπαστικής σχεδίασης, της αυτονομίας, των απολαυστικών οδηγικών χαρακτηριστικών και των καινοτόμων τεχνολογικών που απολαμβάνουν οι πελάτες είναι εμβληματικός της προσέγγισης της Hyundai για την παροχή μιας εξαιρετικά επιτυχημένης παγκόσμιας αξίας στους πελάτες μας.

Το γεγονός ότι το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιό μας είναι επιτυχημένο τόσο εμπορικά όσο και σε επίπεδο βραβεύσεων αναδεικνύει τους σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους σε όλη την πυραμίδα της Hyundai που προσφέρουν μερικά από τα καλύτερα οχήματα που κυκλοφορούν σήμερα στο δρόμο. Ευχαριστώ όλους τους κριτές».

Το βραβείο World Electric Vehicle 2025 αναδεικνύει την εξαιρετική αξία του Inster στην κατηγορία των ηλεκτρικών (EV) οχημάτων και υπογραμμίζει την αφοσίωση της Hyundai Motor στην προώθηση της ηλεκτροκίνησης και της βιωσιμότητας. Ως sub-compact ηλεκτρικό (EV) όχημα, το Inster ηγείται της κατηγορίας του με ξεχωριστό σχεδιασμό, εντυπωσιακή αυτονομία και τεχνολογίες αιχμής.
Η δυνατότητα ταχείας φόρτισης του Inster επιτρέπει τη φόρτιση από 10% έως 80% σε περίπου 30 λεπτά, με το μοντέλο μεγάλης εμβέλειας των 49 kWh να παρέχει αυτονομία έως και 370 km. Με τις προηγούμενες διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένου του Hyundai IONIQ 5 N ως World Performance Car 2024 και των δύο IONIQ 6 και IONIQ 5 που πέτυχαν ένα «χατ τρικ» τίτλων το 2023 και το 2022, αντίστοιχα, η συνεχής αναγνώριση της Hyundai Motor επιβεβαιώνει την θέση της στην παγκόσμια σκηνή της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Διαβάστε επίσης
Lexus RZ: Τιμόνι με ηλεκτρικά σήματα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υψηλές διακρίσεις για τον καθηγητή Ιωάννη Παλλήκαρη στο Λονδίνο
- ΙΣΑ: Διαψεύδει τους ανυπόστατους ισχυρισμούς των γιατρών του Κολωνακίου για χορήγηση άδειας στα μηχανήματα πλασμαφαίρεσης
- Reuters: AI agents της OpenAI «χτύπησαν» το Hugging Face δύο μήνες πριν από τη μεγάλη κυβερνοεπίθεση
- Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά στο Κολχικό Λαγκαδά
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Πώς η Iva Petrova (Βουλγαρία) σώζει από τις υψηλές τιμές ενέργειας την Ελλάδα – Το νέο ενεργειακό «οπλοστάσιο» της Σόφιας για τη βιομηχανία και η σύγκριση με τις ελληνικές πολιτικές
Γιατί άλλαξε το momentum σε Πειραιώς και Alpha, η JP Morgan και τα μυστικά των μετοχών, τι έλεγε ο Εξάρχου για το LNG, τα σπίτια του Τσουβελεκάκη, το νέο yacht των 80m των Coustas (μεγαλύτερο του Τσάκου) και γιατί έχει νεύρα ο Νικόλαος ο Α΄
Γιατί Εξάρχου, Μυτιληναίος, Galli προειδοποιούν για το φυσικό αέριο – Τι πρέπει να γίνει με το αμερικανικό LNG
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.