ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε νέα αγορά μετοχών της Intralot προχώρησε ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης, Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η «INTRALOT» ανακοίνωσε ότι ο κ. Σωκράτης Π. Κόκκαλης, Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, την 29.02.2024 προέβη σε αγορά 420.000 Κοινών Ονομαστικών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών INTRALOT, συνολικής αξίας €514.143,97.
Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Σωκράτης Π. Κόκκαλης είχε προχωρήσει στην αγορά 400.000 μετοχών της εταιρείας, αξίας €452.894,71.
Διαβάστε επίσης
IDEAL Holdings: Δωρεάν διάθεση 24.000 ιδίων μετοχών σε οκτώ δικαιούχους
UBS: Ράλι 20% στον S&P 500 το 2024 αν κάνει την έκπληξη το AI
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεσσαλονίκη: Δίωξη για συμμορία στα δύο άτομα που ήταν μαζί με τον 20χρονο τη στιγμή της δολοφονίας του
- Bρετανικό Υπουργείο Άμυνας: Μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο
- Τσιάρας: Η ελληνική αγροδιατροφή στην πρώτη γραμμή της εξωστρέφειας – Έναρξη της FOOD EXPO 2026
- FT: Υπό συζήτηση η διεύρυνση της αποστολής «Ασπίδες» στο Στενά του Ορμούζ από τους Υπουγούς της ΕΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.