Η Tesla ανακοίνωσε περαιτέρω μείωση τιμών στο Model Y προσπαθώντας να ενθαρρύνει τους υποψήφιους πελάτες.
Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει: «Στο πλαίσιο της επιδίωξης του στόχου μας να επιταχύνουμε τη μετάβαση του κόσμου στη βιώσιμη ενέργεια, βασική μας επιδίωξη για το 2024 είναι να διασφαλίσουμε ότι η Tesla θα γίνει πιο προσιτή σε περισσότερους ανθρώπους. Στόχος μας είναι να το επιτύχουμε αυτό αξιοποιώντας πρωτότυπες διαδικασίες μηχανικής και κατασκευής, καθιστώντας τις δραστηριότητές μας πιο αποδοτικές ως προς το χρόνο και το κόστος.
Μεταβιβάζοντας αυτά τα κέρδη αποδοτικότητας στους πελάτες μας, είμαστε σε θέση να κάνουμε το καλύτερο προϊόν ακόμα πιο προσιτό. Το Μοντέλο Y ξεκινάει τώρα από 42.990€ ή 34.990€ με το πρόγραμμα κρατικής επιδότησης ηλεκτρικών αυτοκινήτων».
Το 2023, οι παραδόσεις οχημάτων Tesla αυξήθηκαν κατά 38% σε ετήσια βάση σε 1,81 εκατομμύρια, ενώ η παραγωγή αυξήθηκε κατά 35% σε ετήσια βάση σε 1,85 εκατομμύρια. Στην Ευρώπη, εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων αντικατέστησαν τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητά τους, επιλέγοντας αντ’ αυτών το Tesla.
Το Model Y αναδείχθηκε το αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις συνολικά στη Δανία, τη Φινλανδία, την Ισλανδία, τις Κάτω Χώρες, τη Νορβηγία, τη Σουηδία και την Ελβετία. Διεκδίκησε τον τίτλο του EV με τις περισσότερες πωλήσεις σε αρκετές χώρες, όπως η Αυστρία, η Κροατία, η Δανία, η Φινλανδία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ελλάδα, η Ουγγαρία, η Ισλανδία, η Ιταλία, το Λουξεμβούργο, οι Κάτω Χώρες, η Νορβηγία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Σλοβενία, η Ισπανία, η Σουηδία και η Ελβετία.
Το Model Y ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών που αναζητούν μακράς διάρκειας, βολικά, αποδοτικά, ασφαλή και διασκεδαστικά οχήματα. Έχει επίσης πρόσβαση στους 14.000+ Superchargers της Tesla στην Ευρώπη και σε ένα καινοτόμο και ώριμο δίκτυο μεταπώλησης.
Διαβάστε επίσης:
Εξηλεκτρισμένο το 1 στα 5 καινούργια Mini!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Temu: «Χαστούκι» από ΕΕ για επικίνδυνα προϊόντα στην κινεζική ηλεκτρονική πλατφόρμα
- Blink Charging Hellas: Ξεπέρασε τα 100 σημεία φόρτισης σε 65 καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα
- Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Γιατί άνοιξε νέο λογαριασμό στο Instagram
- Όρμπαν: Ο Τραμπ «έφαγε» τη φον ντερ Λάιεν για πρωινό

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα

Εριέττα Κούρκουλου: Καυγάς με οικογένεια από το Ισραήλ – «Να γυρίσετε στη χώρα σας, δεν σας θέλουμε εδώ»
Bloomberg: Yπερδεξαμενόπλοιο του Αλαφούζου με σαουδαραβικό ντίζελ κατευθύνεται στην Ευρώπη που διψάει για καύσιμα

Πλειστηριασμοί: Στο σφυρί η «Ήλιος», η έπαυλη Εμφιετζόγλου και το φάντασμα του Ερασίνειου στο Κορωπί
