ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Enesel, που διευθύνεται από τα παιδιά του Νικόλα Λαιμού, Αντώνη και Φίλιππο, παρέλαβε ένα δεξαμενόπλοιο Aframax από την Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding.
Η εταιρεία, απέστειλε επιστολή στο ναυπηγείο εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για τις εργασίες στο πλοίο και την ικανοποίηση για τη διαδικασία κατασκευής σε κάθε στάδιο.
«Το ναυπηγείο ξεπέρασε πολλές δυσκολίες στη διαδικασία κατασκευής και ανταποκρίθηκε γρήγορα στην αποτελεσματική οργάνωση και συντονισμό των εργασιών, παρέχοντας ισχυρή εγγύηση ότι η φάση κατασκευής και εξοπλισμού του πλοίου θα παραδοθεί σε κατάσταση υψηλής ακεραιότητας», επισήμανε το ναυπηγείο.
Το ναυπηγείο χαρακτήρισε το νέο πλοίο «υπερκατασκευή» και προσδοκά συνέχιση της συνεργασίας με την εταιρεία στο μέλλον.
Νωρίτερα φέτος, η Enesel S.A., η οποία είναι μία από τις τέσσερις ναυτιλιακές εταιρείες του ομίλου Enesel, ανακοίνωσε την καθέλκυση του πλοίου Aframax/LR2, κύτος αρ. H1512 που πραγματοποιήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2022 στο ναυπηγείο Shipbuilding No. Dry-Dock.
Ο όμιλος Enesel είναι μια από τις παλαιότερες ναυτιλιακές εταιρείες, ιδρύθηκε το 1848.
Διαβάστε επίσης
Τσάκος Ναυτικά Εκπαιδευτήρια: Εγκαίνια Εργαστηρίου Ασφαλούς Πρόσδεσης Πλοίων
Νέα παραλαβή ρυμουλκού από την Vernicos
Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Ναυπήγηση δύο πλοίων αξίας 92 εκατ. δολαρίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- MyStreet: Εφαρμογή που «αγκάλιασαν» οι πολίτες, αλλά η ολοκληρωτική της επιτυχία σκοντάφτει σε κάποιους Δήμους
- ΣΚΑΙ σε νευρική κρίση: Tο «Rosebud» του Γιάννη Αλαφούζου, ο πόλεμος εξωδίκων με Ρέβη-Κουρδή και στο βάθος Ζούλας και Μαραγκουδάκη σε σύγχυση ρόλων
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Η προσφορά της Chevron ισχυρό μήνυμα αναγνώρισης της ενεργειακής και γεωπολιτικής σημασίας της Ελλάδας αλλά και de facto αναγνώριση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στα χωρικά μας ύδατα νότια της Κρήτης
- Imperial Petroleum (Χάρης Βαφειάς): Θα δώσει μέρισμα 0,546875 στους μετόχους, ενώ διαθέτει 19 πλοία και αγοράζει άλλα 3 πλοία
