ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέος πρόεδρος των συνδέσμου των ακτοπλόων εξελέγη ο Διονύσης Θεοδωράτος κατόπιν παραίτησης του σημερινού προέδρου, Σπυρίδωνα Πασχάλη.
Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) ευχαρίστησε τον κ. Πασχάλη για τις υπηρεσίες του και την προσφορά του.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας έχει ως εξής:
- Πρόεδρος: Διονύσιος Θεοδωράτος
- Αντιπρόεδρος Ακτοπλοΐας: Ευστράτιος Απέργης
- Αντιπρόεδρος Επιβατηγών Πλοίων Διεθνών Πλόων: Σπυρίδων Πρωτοπαπαδάκη
- Αντιπρόεδρος Κρουαζιέρας: Αντώνιος Γελασάκης
- Γεν. Γραμματέας: Θεολόγος Παναγιωτάκης
- Ταμίας: Βασίλειος Μάμμης
Μέλη (με αλφαβητική σειρά): Αγγελιδάκης Σταύρος, Βερνίκος-Ευγενίδης Ιωάννης, Κρασσακοπούλου Παναγιώτα, Μιχαήλ Μιχαήλ, Σακέλλης Μιχαήλ.
Διαβάστε επίσης:
Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Εξασφάλισε έσοδα 17,8 εκατ. δολάρια
Αριστείδης Πίττας: Super deal από την Eurodry – Εξαγόρασε 4 bulkers
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπασταύρου: Νέα «Εξοικονομώ» με αυτοπαραγωγή και αποθήκευση – Στόχος 30% φθηνότερο ρεύμα
- Μητσοτάκης στο Καστελόριζο: Σχέδιο 27 εκατ. ευρώ για υποδομές και προσέλκυση μόνιμων κατοίκων
- Ενίσχυση 400 ευρώ σε 2,2 εκατ. δικαιούχους στις 30 Νοεμβρίου – Ποιοι θα τη λάβουν
- Ομόλογα: Η μείωση του ελληνικού χρέους ασπίδα στην αύξηση του κόστους δανεισμού διεθνώς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.