ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη σύσταση νέας εταιρείας προχωρά η Μπλε Κέδρος για την τουριστική αξιοποίηση οικοπέδου στη Μονεβασιά.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η νέα θυγατρική εταιρεία ειδικού σκοπού φέρει την επωνυμία ΞΙΦΙΑΣ REAL ESTATE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και το μετοχικό της κεφάλαιο είναι 2 εκατ. ευρώ.
Ακολουθεί η αναλυτική ανακοίνωση της εισηγμένης:
Η ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ ΑΕΕΑΠ σύμφωνα με τον Κανονισμό 596/2014/ΕΕ και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, έκαστος όπως ισχύει, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι προχώρησε στα πλαίσια του άρθρου 22 Παράγραφος 3 του νόμου 2278/1999 στη σύσταση θυγατρικής εταιρείας ειδικού σκοπού με την επωνυμία ΞΙΦΙΑΣ REAL ESTATE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ(στο εξής η «Εταιρεία»), και στην οποία είναι η μοναδική μέτοχος κατέχοντας το 100 % των μετοχών της .
Το μετοχικό κεφάλαιο της νέας εταιρείας ανέρχεται σε 2.000.000(δύο εκατομμύρια) ευρώ, διαιρείται σε 2.000.000(δύο εκατομμύρια) μετοχές αξίας 1 ευρώ εκάστης και καταβλήθηκε ολοσχερώς .
Η εταιρεία ΞΙΦΙΑΣ REAL ESTATE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ συστάθηκε με σκοπό την αξιοποίηση παραθαλάσσιου οικοπέδου στον οικισμό ΞΙΦΙΑΣ της κοινότητας Νομίων του Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας .
Στο προαναφερόμενο οικόπεδο, ιδιοκτησίας της Εταιρείας, πρόκειται να αναγερθεί ξενοδοχείο 5* που είναι σε φάση αδειοδότησης από τις αρμόδιες πολεοδομικές και άλλες υπηρεσίες .Το εν λόγω οικόπεδο αποτελεί τμήμα της παραθαλάσσιας έκτασης όπου θα αναγερθούν και 59 κατοικίες σύμφωνα με τα σχέδια της ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ ΑΕΕΑΠ.
Διαβάστε επίσης:
Στο 93,2% η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Αθήνας τον Ιούνιο
Intracom: Στη δημοσιότητα το πληροφοριακό δελτίο της Δημόσιας Πρότασης για την Κλουκίνας-Λάππας
Βόλος: Αναστολή πληρωμών των πυρόπληκτων προς τον δήμο μέχρι τον Οκτώβριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιδιωτικά σχολεία: Το Παγκρήτιον είναι η 10η εξαγορά ελληνικού σχολείου από ξένο fund – Τι αναφέρει η ΟΙΕΛΕ
- BMW: Σε χαμηλό 5 ετών η μετοχή μετά την αναθεώρηση των κερδών
- Eurolife FFH: Έναρξη του 15ου κύκλου για το επιτυχημένο Advanced Program in Management for Insurance Executives
- Η Παπαπολίτης & Παπαπολίτης βραβεύεται ως M&A Regional Team of the Year στα IFLR Europe Awards 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.