ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 15 εκατ. ευρώ προχωρά η ΠΑΕ Ολυμπιακός και θα την καλύψει εξ ολοκλήρου ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Είναι η δεύτερη ΑΜΚ που γίνεται στην ΠΑΕ μέσα στο 2022, καθώς είχε προηγηθεί αυτή της γενικής συνέλευσης του Φεβρουαρίου, όταν είχαν μπει άλλα 10 εκατ. ευρώ από τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου.
Με την εισροή κεφαλαίων από τον Βαγγέλη Μαρινάκη η ΠΑΕ καλύπτει τις απώλειες εσόδων που είχε τα τελευταία χρόνια λόγω της μη πρόκρισης στους ομίλους του Champions League και όχι μόνο, καθώς υπήρξε ζημιά και λόγω του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων.
Διαβάστε επίσης
Β. Μαρινάκης στο Ειδικό Δικαστήριο: «Ο Νίκος Παππάς μου ζήτησε να βοηθήσω τον Καλογρίτσα»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε. Αγαπηδάκη: Πώς η τεχνολογία «κλειδώνει» την πρόληψη στα παιδιά – Το σχέδιο για το Doom Scrolling και τη «φτώχεια της περιόδου»
- Metlen: Μέχρι το τέλος του 2026 έτοιμες και οι έξι μοναδες στο Βόλο
- Ψηλά την ατζέντα η διαστημική στρατηγική – Εκτοξεύονται νέοι δορυφόροι, εντείνονται οι επενδύσεις
- Πλαίσιο: Νέα επένδυση 68 εκατ. ευρώ στα πρότυπα της Amazon
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.