To μεσαίο SUV της Ιταλικής φίρμας βρέθηκε στο Grand Prix της Imola λίγο πριν κάνει ντεμπούτο στους δρόμους της Ευρώπης.
Ήταν ένα καλό Σαββατοκύριακο για την Alfa Romeo που είδε στο εντός έδρας GP, τον Valtteri Bottas να τερματίζει στην 5η θέση δίνοντας 10 βαθμούς στην ομάδα. Νωρίτερα ο Φινλανδός οδηγός της Alfa Romeo F1 είχε φτάσει στην πίστα με μια ολοκαίνουργια Alfa Romeo Tonale.
Πολύ σύντομα η νέα Alfa Romeo Tonale θα βρίσκεται στους δρόμους της Ευρώπης μεταφέροντας το Ιταλικό στιλ που διαχρονικά χαρακτηρίζει τα μοντέλα της μάρκας.
Με αφορμή το Grand Prix στην Imola στη θρυλική πίστα Autodromo Enzo e Dino Ferrari, το νέο μοντέλο με το οποίο η μάρκα πραγματοποιεί την είσοδο της στη νέα εξηλεκτρισμένη εποχή, τίμησε την Ιταλική της καταγωγή.
Τρεις Tonale με τους οδηγούς της ομάδας Alfa Romeo F1 Team ORLEN, Valtteri Bottas και Zhou Guanyu σχημάτισαν την Ιταλική σημαία στη γραμμή εκκίνησης και πραγματοποίησαν ένα γύρο της πίστας σε σχηματισμό τιμώντας την Ιταλία, αλλά και το αγωνιστικό DNA της μάρκας, με την Alfa Romeo να αποτελεί τον κατασκευαστή που κατέκτησε το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 το 1950.
Παρά το γεγονός ότι η Tonale είναι απόλυτα πιστή στο πνεύμα της Alfa Romeo που παραμένει ζωντανό από το 1910, η μάρκα με το συγκεκριμένο μοντέλο κάνει μια ριζική εξέλιξη στην πορεία της, με το βλέμμα στη νέα εποχή της συνδεσιμότητας και της εξηλεκτρισμένης κίνησης.
Η αυθεντικά Ιταλική σχεδίαση που ακολουθεί με ακρίβεια εκείνη του πρωτότυπου μοντέλου, πλαισιώνεται από ένα καινοτόμο σύστημα πολυμέσων, προηγμένα συστήματα υποβοήθησης (ADAS) που εξασφαλίζουν δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2, αλλά και νέα εξηλεκτρισμένα υβριδικά σύνολα με εξαιρετική απόδοση και φιλικότητα προς το περιβάλλον.
Η σχεδίαση και η τεχνολογία ολοκληρώνονται από την απόλυτη εστίαση στη λεπτομέρεια και κυρίως στην ποιότητα σε κάθε επίπεδο, στοιχείο που έχει τονίσει επανειλημμένα και ο CEO της Alfa Romeo, κ. Jean Philippe Imparato.

Διαβάστε επίσης:
F1 Ίμολα: Πασχαλινή παράσταση!
F1 Ίμολα: Νίκη Φερστάπεν στο Sprint Race!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TRASTOR: Με ανώτατη τιμή διάθεσης τα 1,15 ευρώ/μετοχή η ΑΜΚ για την άντληση τουλάχιστον 150 εκατ. ευρώ
- Fitch: Επιβεβαίωσε το BBB της Ελλάδας με σταθερές προοπτικές
- Παναθηναϊκός: Προτάσεις υπάρχουν, αλλά ο Γιαννακόπουλος δεν πουλάει – Όλο το παρασκήνιο
- ΔΕΗ: Ανεβαίνει το επενδυτικό θερμόμετρο ενόψει της αύξησης – Συνωστισμός στα road shows του Στάσση σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Ζλάτκο Ζάχοβιτς: Από τα 5 δισ. δραχμές του Κόκκαλη και τις εκρήξεις στον Ολυμπιακό, στην επιστροφή μέσω UEFA από τον Τσέφεριν
Όλη η αλήθεια για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Παναθηναϊκό: Η παρουσία του στη Λεωφόρο, οι τεράστιες επενδύσεις, τα χαμένα σχέδια για γήπεδο
Το θρίλερ της Coca Cola, talk of the town Περιστέρης και ΓΕΚ, οι νέες business των Λασκαρίδη-Κόκκαλη, η δωρεά Μαρτίνου στο Πατριαρχείο, τα γαλάζια αρνάκια του ΚΜ, ο Δένδιας και ο Άδωνις, και ο Τάκης Κανελλόπουλος στο My Story
Αντώνης Στελλιάτος: Ανοίξτε την Διώρυγα της Κορίνθου, φτιάξτε μαρίνες και περιορίστε τη γραφειοκρατία για τα σκάφη αναψυχής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.