• Business

    Akkadian 5* Hotel: Το νέο Gay Only Hotel στη Μύκονο

    • NewsRoom


    Το Ξενοδοχείο Akkadian, το πολυτελές κατάλυμα 5 αστέρων στην καρδιά της Μυκόνου, ανακοινώνει ότι επαναπροσδιορίζει την ταυτότητά του και συστήνεται ως το νέο Gay Only Hotel του νησιού.

    Με αυτήν την απόφαση, το Akkadian στοχεύει να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία φιλοξενίας που προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις της gay κοινότητας.

    Χαρακτηριστικά του Ξενοδοχείου Akkadian:

    Εξαιρετική Τοποθεσία: Το Akkadian βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, δίπλα στη χώρα της Μυκόνου προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στις δημοφιλέστερες παραλίες, τα μπαρ και τα εστιατόρια του νησιού.

    Πολυτελείς Παροχές: Το ολοκαίνουριο γυμναστήριο, οι υπηρεσίες μασάζ, τα ευρύχωρα δωμάτια, οι εξατομικευμένες παροχές, καθώς και το ανακαινισμένο εστιατόριο με επανασχεδιασμένο μενού απο εμπειρους chef, δημιουργούν ένα περιβάλλον υψηλού επιπέδου και άνεσης που ικανοποιεί τις ανάγκες των επισκεπτών μας.

    Διασκέδαση και δραστηριότητες υψηλού επιπέδου: Πλήρεις υπηρεσίες concierge, live shows και ενδιαφέροντα events φιλοξενούνται στους χώρους του Akkadian, παρέχοντας μια πληθώρα δραστηριοτήτων για τους επισκέπτες μας.

    Κοινότητα και Αποδοχή: Η φιλική ατμόσφαιρα προς τη gay κοινότητα διακρίνει το Akkadian, προσφέροντας ένα ασφαλές, εχέμυθο και οικείο περιβάλλον για τους επισκέπτες.

    Η Διοίκηση του Akkadian Gay Only Boutique Hotel τονίζει: «Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε την μετατροπή του Akkadian Boutique Hotel ως το νέο Gay Only κατάλυμα στη Μύκονο. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια μοναδική και εξατομικευμένη εμπειρία φιλοξενίας, δίνοντας έμφαση στην ανοιχτή αγκαλιά προς την gay κοινότητα και στην πολυπολιτισμική μας φιλοσοφία».

    Το Akkadian υποδέχεται με χαρά την ευκαιρία να συμβάλει στην ενίσχυση της ποικιλομορφίας και της φιλικότητας της Μυκόνου και προσκαλεί τους επισκέπτες να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας στο πλαίσιο μιας ανοικτής κοινότητας.

    Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.

    Διαβάστε επίσης:

    UBS: Μείωσε την «δεξαμενή» των μπόνους κατά 14% – Ο Ermotti έλαβε 14,4 εκατ. ελβετικά φράγκα

    Chanel: Αυξάνει τις τιμές – Η εμβληματική τσάντα του οίκου που ξεπέρασε τα 10.000 ευρώ

    Μάχη εργολάβων για έργα 5,2 δισ. ευρώ την επόμενη διετία



    ΣΧΟΛΙΑ