• LIFE&STYLE

    Τα πλωτά παλάτια του Ντουμπάι είναι έτοιμα να κατοικηθούν και κάνουν πάταγο

    • NewsRoom


    Οι λέξεις “απλό σπίτι” δεν είναι κάτι που συναντάς στο Ντουμπάι! Την τελευταία δεκαετία, το εξωτικό Ντουμπάι είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος τουριστικός προορισμός του πλανήτη, και όχι άδικα αφού στην πόλη της υπερβολής συναντάς τα πιο απίθανα πράγματα που δεν χωρούν στον ανθρώπινο εγκέφαλο!

    the-company-says-that-it-hopes-the-structure-can-set-a-new-standard-for-what-it-means-to-live-lavishly

    Τι θα λέγατε να μένετε σε ένα σπίτι που θα είχε θέα την θάλασσα ή ακόμα καλύτερα θα βρισκόταν μέσα στην θάλασσα !

    thoe_flv_cgi01_daylight_06a-cropped

    Ναι, τα πλωτά υποβρύχια υπερπολυτελή σπίτια είναι πραγματικότητα στο Ντουμπάι!

    but-a-kleindienst-representative-says-that-the-seahorse-needs-to-undergo-several-more-tests-on-dry-docks-before-it-can-reach-the-water

    Αυτά τα φοβερά υποβρύχια σπίτια βρίσκονται σε μια αλυσίδα τεχνητών νησιών ανοικτά των ακτών του Ντουμπάι που είναι γνωστή ως «Η καρδιά της Ευρώπης».

    Το υποβρύχιο τμήμα του, αποτελείται από ένα master υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο ενώ  ακριβώς έξω από τα τείχη είναι ένας κήπος απο κοραλλια.

    the-views-look-magnificent more-than-200-designers-engineers-and-architects-from-25-countries-have-been-working-to-make-the-underwater-fantasy-a-reality

    Η εταιρία που έχει αναλάβει το έργο προσδοκά ότι αυτά τα σπίτια θα δημιουργήσουν ένα νέο πρότυπο για το τι σημαίνει να ζει κανείς πλουσιοπάροχα.
    Βιαστείτε όμως γιατί έχουν αρχίσει ήδη να προπωλούνται πριν καλά- καλά ολοκληρωθούν!
     



    ΣΧΟΛΙΑ