Τράπεζες

Έμπρακτη στήριξη της Εθνικής Τράπεζας: Επιβράβευσε 55.455 συνεπείς δανειολήπτες

Παύλος Μυλωνάς, CEO της Εθνικής Τράπεζας


Το 5% των τόκων που πλήρωσαν για τα στεγαστικά τους δάνεια επέστρεψε η Εθνική Τράπεζα σε 55.455 συνεπείς δανειολήπτες, στο πλαίσιο του προγράμματος Ανταμοιβής της Συνέπειας Πελατών Στεγαστικών Δανείων.

Οι δανειολήπτες είδαν τα ποσά που τους αναλογούν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς στο τέλος Ιανουαρίου.

Ο CEO της ΕΤΕ κ. Παύλος Μυλωνάς, αποδεικνύει έμπρακτα τις δηλώσεις του ότι η Εθνική στηρίζει την πελατεία της και παρά τις συνθήκες της κρίσης η διεύθυνση Λιανικής Τραπεζικής της οποίας ηγείται η κα Χριστίνα Θεοφιλίδη, συνεχίζει τον σχεδιασμό και λανσάρισμα προϊόντων, που δίνουν δίνουν «ανάσα» στους πελάτες της τράπεζας και μέσα από προγράμματα επιβράβευσης.

Η Εθνική Τράπεζα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, με τον τρόπο αυτό αποδεικνύει έμπρακτα ότι αναγνωρίζει την προσπάθεια των πελατών της να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις μέσα στη δύσκολη οικονομικά συγκυρία των τελευταίων ετών και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να εξακολουθήσει να δουλεύει συστηματικά ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.

Να σημειωθεί ότι η ΕΤΕ, που πρώτη σχεδίασε και υλοποιεί το Πρόγραμμα Ανταμοιβής της Συνέπειας Πελατών Στεγαστικών Δανείων, προχώρησε στις 30 Ιανουαρίου 2021 στην απόδοση της επιβράβευσης 5% επί των καταβληθέντων τόκων σε 55.455 συνεπείς δανειολήπτες, για το χρονικό διάστημα 1ης Ιανουαρίου- 31ης Δεκεμβρίου 2020.

Σύμφωνα με ανακοίνωση τη ΕΤΕ τα σχετικά ποσά πιστώθηκαν στους συνδεδεμένους λογαριασμούς εξυπηρέτησης των στεγαστικών δανείων των πελατών.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η απόδοση των επιπλέον go4more πόντων για τις συναλλαγές των συγκεκριμένων δανειοληπτών στα Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και τα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ για το ίδιο χρονικό διάστημα, καθώς και για την εμπρόθεσμη πληρωμή των δόσεων του δανείου τους. Στο πρόγραμμα αντιστοιχεί 1 πόντος ανά €1 δόσης δανείου.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος, οι ενήμεροι δανειολήπτες στεγαστικών δανείων ανταμείβονται για το χρονικό διάστημα 01/01/2020 – 31/12/2020 με 3 τρόπους:

-Επιστροφή 5% επί των ετήσιων τόκων του στεγαστικού δανείου τους.

-Επιβράβευση 2% σε go4more πόντους επί των ετήσιων συναλλαγών τους στα Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και τα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ.

-Πόντοι go4more για την εμπρόθεσμη πληρωμή κάθε δόσης του στεγαστικού δανείου τους.

Προϋπόθεση για την επιβράβευση σε go4more πόντους αποτελεί ο πελάτης να είναι εγγεγραμμένος στο Πρόγραμμα πιστότητας go4more.

Στο Πρόγραμμα Ανταμοιβής Πελατών, εντάσσονται οι πελάτες των οποίων η εκταμίευση του δανείου έγινε πριν από τουλάχιστον 5 χρόνια και είναι ενήμεροι για το χρονικό αυτό διάστημα.

Το Πρόγραμμα Ανταμοιβής της Συνέπειας Πελατών Στεγαστικών Δανείων -που είναι σε ισχύ από τον Σεπτέμβριο 2019- θα ισχύσει και για το τρέχον έτος και η αντίστοιχη επιβράβευση βάσει των εκάστοτε ισχυόντων όρων θα αποδοθεί τον Ιανουάριο 2022 και θα αφορά σε όλο το 12μηνο του 2021. Οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται για τους όρους και τις προϋποθέσεις, από το δίκτυο καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας και την ιστοσελίδα www.nbg.gr

Διαβάστε επίσης

Παύλος Μυλωνάς: Είμαστε κοντά στους πελάτες μας-Προχωράμε τις ψηφιακές υπηρεσίες για τον μετασχηματισμό της Εθνικής Τράπεζας

Αλλάζει ο χάρτης των τραπεζικών καταστημάτων – Με 85 καταστήματα λιγότερα Εθνική και Πειραιώς από τον Ιανουάριο του 2021

Χριστίνα Θεοφιλίδη (ΕΤΕ): «Η ψηφιοποίηση είναι μονόδρομος για να είμαστε ανταγωνιστικοί»


ΣΧΟΛΙΑ