• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Πώς η Kylie Jenner «διέγραψε» 1,3 δισ. δολάρια από την κεφαλαιοποίηση της Snap

    • Bloomberg
    κάιλι τζένερ

    Kylie Jenner


    Η πλατφόρμα-ναυαρχίδα της Snap Inc. δεν έχει πλέον τη μαγεία που είχε… Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει μία από τις βασικές influencer των social media, η οποία δεν είναι άλλη από την Kylie Jenner, της γνωστής οικογενείας των Kardashian-Jenner. Μάλιστα, με ένα μόνο tweet της, η όμορφη Kylie κατάφερε να «διαγράψει» 1,3 δισ. δολάρια από την κεφαλαιοποίηση της μητρικής εταιρείας του Snapchat.

    Πώς τα κατάφερε; Ομολογώντας στο twitter ότι δεν ανοίγει πια την εφαρμογή του Snapchat!

    Είτε φταίνε οι απαιτήσεις του νέου ρόλου της ως μητέρας, είτε ο πρόσφατος ανασχεδιασμός της εφαρμογής, το γεγονός είναι ότι η ομολογία της Kylie έκανε πολλούς από τους 24,5 εκατ. ακολούθους της να παραδεχθούν το ίδιο.

    κάιλι τζένερ
    Kylie Jenner

    Όμως, το ίδιο έχουν αρχίσει να διαπιστώνουν και οι αναλυτές της Wall Street, οι οποίοι  παρακολουθούν αλλαγές στη συμπεριφορά των χρηστών από την ώρα που άλλαξε ο σχεδιασμός της πλατφόρμας. Μάλιστα, ο αναλυτής της Citigroup Mark May υποβάθμισε τη μετοχή, δίνοντας σύσταση «πώλησης» από «ουδέτερη» σύσταση, μετά το «σημαντικό άλμα» στα αρνητικά σχόλια για το νέο design της εφαρμογής. Ο ίδιος εκτιμά ότι οι αρνητικές κριτικές θα πλήξουν ακόμη περισσότερο τη δημοτικότητα της πλατφόρμας, με αρνητικό αντίκτυπο στα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας.

     



    ΣΧΟΛΙΑ