ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άλλος ένας νέος άνθρωπος έχασε σήμερα τη ζωή του στον δρόμο,αυτή τη φορά στην Κέρκυρα. Ένας 19χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας έπεσε νεκρός στην άσφαλτο , στην εθνική οδό Κέρκυρας- Αγίου Ιωάννη, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη.
Το γεγονός συνέβη όταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 71χρονος Κερκυραίος, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 19χρονος.
Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται από το τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στάση εργασίας τη Δευτέρα σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η οικογένεια Λεμπιδάκη δωρίζει 1 εκατ. ευρώ στην ΕΛ.ΑΣ.
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χορήγηση σύνταξης αναπηρίας από εργατικό ατύχημα xωρίς προϋποθέσεις χρόνου ασφάλισης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεόδωρος Τρύφων (ΠΕΦ): «Βλέπει» νέες εξαγορές και συγχωνεύσεις στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία
- ΔΕΠΑ: Επιστροφή στα κέρδη το 2026 και σχέδια για εξαγορά 400 MW ΑΠΕ
- Θανάσης Μαρτίνος αποκλειστικά στο mononews: Τι λέει για ρωσικό πετρέλαιο, τις ευθύνες της ΕΕ και τον καταστροφικό πόλεμο
- Γραμμή 4: Η «δοκιμασμένη» λύση για την Κυψέλη, ο λόρδος και η συμφωνία για τον Ευαγγελισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.