ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απίθανη θεωρεί η Citi την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των δανειστών και της Ελλάδας μέχρι το Eurogroup της 7ης Απριλίου, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της τελευταίας συνάντησης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.
Η Citi διαπιστώνει πως το κατά τη συνάντηση δεν σημειώθηκε ιδιαίτερη πρόοδος, επιβεβαιώνοντας τις υποτονικές εκτιμήσεις των αναλυτών. Ωστόσο, το γεγονός πως οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών θα συνεχιστούν στις Βρυξέλλες, σε καλό κλίμα, αποτελεί ενθαρρυντική ένδειξη.
Υπό αυτές τις συνθήκες, η Citi εκτιμά πως η ολοκλήρωση της αξιολόγησης θα μπορέσει να επιτευχθεί πριν τον Ιούλιο, μήνα κατά τον οποίο η Ελλάδα έχει υποχρέωση να ξεπληρώσει μέρος των δανειακών της υποχρεώσεων, με τους αναλυτές της τράπεζας να εκτιμούν πως η συμφωνία των δύο πλευρών μπορεί να κλείσει ενδεχομένως στο Eurogroup της 22ας Μαΐου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βόμβα από Σαπέν: Το ΔΝΤ ζητά υπογραφή των μέτρων και από τη ΝΔ!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί η Ελλάδα μπλοκάρει την υπογραφή του επετειακού κειμένου της Συνόδου της Ρώμης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Kώστας Καραμανλής για Βατοπαίδι: Η σημερινή ετυμηγορία κλείνει μια μεγάλη πληγή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραγωδία στη Χαλκίδα: Δολοφόνησαν με μαχαίρι έναν 23χρονο
 - Αγιάσογλου (ΟΣΥ): Στα σκαριά η λύση της έλλειψης οδηγών – Πώς θα αυξηθεί η συχνότητα των δρομολογίων
 - Άδωνις Γεωργιάδης – φαρμακευτικές: Ο Υπουργός στέλνει τον λογαριασμό για το clawback στον Κυριάκο Πιερρακάκη
 - Γιατί έκαναν ράλι ΔΕΗ, ΕΛΠΕ και τράπεζες, ο Ψάλτης και το νέο πρόσωπο στην Alpha, τα ΕΛΤΑ και η πώληση για 1 ευρώ, στην αρένα ο Σκλήκας, τι τρέχει με την Ιόνιο Σχολή και ο συνοδός της Όλγας