• Top Stories

    Μυρσίνη Λοΐζου: Γλωσσικό ατόπημα το tweet για την τρομοκρατία

    • NewsRoom

    Μυρσίνη Λοΐζου


    «Γλωσσικό ατόπημα» στο Twitter χαρακτήρισε η Μυρσίνη Λοΐζου την παλαιότερη ανάρτησή της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με την οποία δικαιολογούσε πράξεις τρομοκρατίας. Μετά τον σάλο που ξέσπασε, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε σήμερα με νέα ανάρτηση στο Facebook.

    Σε αυτή κάνει λόγο για «ψευδαίσθηση της προφορικότητας των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης», ενώ στοχοποιεί τη Νέα Δημοκρατία λέγοντας ότι ξεκίνησε μια πολιτική αντιπαράθεση από ένα ζήτημα μικροπολιτικής.

    «Λυπάμαι που η πολιτική αντιπαράθεση για τις επερχόμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξεκίνησε με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας από ένα ζήτημα μικροπολιτικής. Σε κάθε περίπτωση, η ψευδαίσθηση της προφορικότητας των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης με οδήγησε πριν αρκετά χρόνια σε ένα γλωσσικό ατόπημα στο Twitter.

    » Φαίνεται ότι ενώ κάποιοι ήταν εξαιρετικά πρόθυμοι να συγκρατήσουν το λάθος μου, απέφυγαν αντίστοιχα να συγκρατήσουν την δημόσια συγγνώμη που είχα εκφράσει ήδη από τότε.

    » Ας ελπίσουμε ότι ο προεκλογικός διάλογος από εδώ και πέρα θα κινηθεί σε επίπεδο Αρχών και πολιτικών για το μέλλον της χώρας μου μέσα σε μια πιο κοινωνική Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι την προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μυρσίνη Λοΐζου: Ποια είναι η κόρη του Μάνου Λοΐζου που κατεβαίνει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ



    ΣΧΟΛΙΑ