• Κοινωνία

    Έφτασε στην Αθήνα το μοντέλο που αποφυλακίστηκε από το Χονγκ Κονγκ (video)

    • NewsRoom


    Συνοδευόμενη από τον συνήγορό της, Σάκη Κεχαγιόγλου, αλλά και την οικογένειά της έφτασε πριν λίγο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ να έχει στη βαλίτσα της ποσότητα κοκαΐνης.

    Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, που πέρασε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Χονγκ Κονγκ, αφέθηκε πριν από λίγες ημέρες ελεύθερη.

    «Με συγκίνηση και χαρά επιστρέω στα πάτρια εδάφη μετά από 17 μήνες άδικης κράτησης και θλίψης. Είχα πει από την αρχή πως είμαι αθώα και χαίρομαι που το δικαστήριο με αθώωσε. Η μόνη μου επιθυμία είναι να γυρίσω στην Μυτιλήνη με την οικογένειά μου και να αρχίσω από την αρχή τη ζωή μου, δήλωσε και αφού ευχαρίστησε τους πάντες για το ενδιαφέρον τους και την ηθική και υλική συμπαράστασή τους στην ίδια και την οικογένειά της, ζήτησε σεβασμό της ιδιωτικής της ζωής.

    «Είναι ευλογία ότι είμαστε εδώ στο αεροδρόμιο, η αποστολή μου ολοκληρώθηκε», δήλωσε ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου.

    Μετά από πολύμηνη ταλαιπωρία το δικαστήριο αθώωσε ομόφωνα το 21χρονο μοντέλο από την Ελλάδα. Στην απολογία της η ίδια τόνισε πως τον φίλο της, ρουμανικής καταγωγής, τον γνώριζε για περίπου για τρία χρόνια. Είπε ότι ήταν πάρα πολύ στενοί φίλοι, ότι είχαν μια καθαρά φιλική σχέση, όχι ερωτική. Καθώς και ότι εκμεταλλεύτηκε την φιλία και την απόλυτη εμπιστοσύνη που του είχε.

    Στην ερώτηση για το τι έγινε στο αεροδρόμιο, το μοντέλο απάντησε: πως της έγιναν τρεις έλεγχοι. Στον πρώτο έλεγχο άδειασαν το σακ βουαγιάζ και έβγαλαν όλα τα πράγματα. Μετά της έγινε ένας δεύτερος έλεγχος στο σακίδιο, όπου της τσέκαραν και πάλι το διαβατήριο. Την τρίτη φορά που την σταμάτησαν έκοψαν το σακίδιο και βρέθηκαν τα ναρκωτικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χονγκ Κονγκ: Συγκίνηση και δάκρυα χαράς για το μοντέλο μετά την αθώωση-Οι πρώτες φωτογραφίες της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη δήλωση του Σάκη Κεχαγιόγλου για την αθώωση του 21χρονου μοντέλου στο Χονγκ Κονγκ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τεράστια ανατροπή: Γιατί το δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ αθώωσε το μοντέλο με την κοκαΐνη



    ΣΧΟΛΙΑ