• Κοινωνία

    Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Εξαιρετικά δύσκολη η ένταξή της στην Ελληνική Αστυνομία

    Ειρήνη Μελισσαροπούλου


    Θέλοντας να αφήσει πίσω της την δύσκολη περιπέτεια που πέρασε, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου αποφάσισε να κάνει μία νέα αρχή δίνοντας εξετάσεις στην Ελληνική Αστυνομία.

    Το πρώην μοντέλο που συνελήφθη και φυλακίστηκε στο Χονγκ Κονγκ, με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αλλά αθωώθηκε, βρίσκεται σε λίστα αναμονής ως 5η επιλαχούσα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ειρήνη, πέρασε τις εξετάσεις που έδωσε για να ξεκινήσει μια νέα καριέρα στην Αστυνομία ως συνοριοφύλακας, όμως το γεγονός ότι δήλωσε μόνο την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου (τόπο κατοικίας της, όπου υπηρετεί και ο πατέρας της ο οποίος είναι αστυνομικός) σε συνδυασμό με την κατάταξή της στον αριθμό 5, δυσχεραίνει την επίτευξη του στόχου της.

    Πληροφορίες, λένε, ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπει στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ από τη στιγμή που προηγούνται άλλα πέντε άτομα ως επιλαχόντες.

    Οι συγκεκριμένοι για να απορριφθούν θα πρέπει να διαπιστωθεί ότι αντιμετωπίζουν είτε ποινικά θέματα, είτε ζητήματα που αφορούν σε πλαστότητα πτυχίων ή απολυτηρίων.



    ΣΧΟΛΙΑ