• Κοινωνία

    Η νέα ζωή της Ειρήνης Μελισσαροπούλου: Από τις φυλακές του Χονγκ Κονγκ στην… Αστυνομία!

    • NewsRoom


    Το μοντέλο που συνελήφθη και έμεινε στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ για περίπου 16 μήνες έχει πλέον γυρίσει σελίδα στη ζωή της

    Νέο ξεκίνημα φαίνεται πως έχει κάνει στη ζωή της η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, η νεαρή κοπέλα που συνελήφθη και φυλακίστηκε στο Χονγκ Κονγκ, με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

    Η πολύκροτη υπόθεση ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2017, όταν η νεαρή κοπέλα συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, καθώς στην τσάντα της βρέθηκαν 2,5 κιλά κοκαΐνης.

    Η ίδια υποστήριζε εξαρχής ότι δεν είχε ιδέα, ωστόσο κρατήθηκε επί 16 μήνες στη φυλακή του Χονγκ Κονγκ.

    Τον περασμένο Μάρτιο, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου άκουσε συγκλονισμένη και ανακουφισμένη, μαζί με τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου, την απόφαση αθώωσής της. Αμέσως μετά την απελευθερωτική απόφαση για την ίδια, της επετράπη να επιστρέψει στην Ελλάδα και την οικογένειά της. Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, κατά την άφιξή της στην Ελλάδα επέστρεψε αμέσως στην Λέσβο, απ’ όπου και κατάγεται, ενώ παράλληλα σχεδίαζε τα επόμενα βήματά της.

    μοντελο
    Το μοντέλο από τη Μυτιλήνη που κρατείτo στο Χονγκ Κονγκ για την υπόθεση με τα ναρκωτικά

    Θέλοντας να αφήσει πίσω της την δύσκολη περιπέτεια που πέρασε, η Μελισσαροπούλου αποφάσισε να κάνει μία νέα αρχή. Έτσι, έδωσε εξετάσεις στην Ελληνική Αστυνομία και πέτυχε. Η κοπέλα αναμένει να τοποθετηθεί στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ. ως συνοριοφύλακας.

    «Αυτό που περιμένουμε είναι η διαταγή του αρχηγείου για την τοποθέτησή της. Ελπίζουμε ότι θα είναι στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, για να βρίσκεται κοντά μας», είπε στο protothema.gr ο πατέρας της Ειρήνης, κ. Γιώργος Μελισσαρόπουλος, ο οποίος είναι και ο ίδιος αστυνομικός και υπηρετεί στην Λέσβο.



    ΣΧΟΛΙΑ