• Top Stories

    Διαψεύδει τις φήμες ο Σπ.Δανέλλης: Παραμένω στο Ποτάμι, αν έφευγα θα άφηνα την έδρα

    Σπύρος Δανέλλης

    Σπύρος Δανέλλης


    Τρόπους να οχυρωθεί απέναντι στις τάσεις φυγής που εκδηλώνονται λόγω Μακεδονικού αναζητεί η κυβέρνηση, μετά την χθεσινή ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη των ΑΝΕΛ. Το σχεδόν οριακό 152 έφερε πανικό, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν κι άλλοι που προσπαθώντας να εξασφαλίσουν την πολιτική τους επιβίωση θα αποφασίσουν να ανοίξουν την πόρτα της εξόδου.

    Μέσα σε αυτό το ασταθές πολιτικό περιβάλλον, η κυβέρνηση αναζητεί τις χρυσές εφεδρείες, ψάχνει στον… πάγκο που διαθέτει, όπως είχε πει πρόσφατα και ο πρωθυπουργός.

    Τα πράγματα, όμως, μπορεί να μην αποδειχθούν τόσο εύκολα.

    Ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, το όνομα του οποίου έχει αναφερθεί στον Τύπο ως πιθανού να προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε ανάρτηση στο Facebook, στην οποία αναφέρει ότι παραμένει βουλευτής με Το Ποτάμι και πως αν άλλαζε κόμμα, θα άφηνε την έδρα του.

    «Επειδή όλα έχουν ένα όριο κι επειδή οι γκεμπελικές-σταλινικές μέθοδοι ηθικής απαξίωσης όποιου η άποψη δε συμφωνεί με τη δική τους, στις μέρες μας ανθούν, διαβεβαιώ τους ανησυχούντες πως παραμένω βουλευτής με Το Ποτάμι.

    » Αν άλλαζα κόμμα θα άφηνα την έδρα μου. Όσο αντιφατικό κι αν ακούγεται όμως, Το Ποτάμι περνά την ωριμότερη πολιτικά περίοδο του, όπως δείχνει η αταλάντευτη στάση του απέναντι στην εθνολαϊκιστική δημαγωγία. Όπως σ’ όλη τη δημόσια διαδρομή μου έκανα, έχω το θάρρος της γνώμης μου, όσο μειοψηφική και να είναι. Η στάση των πολιτικών δυνάμεων στο Μακεδονικό ‘σφραγίζει’ την ταυτότητα τους και ορίζει τις εκλεκτικές τους συγγένειες.

    » Τέλος, δεν θα κουραστώ να λέω πως η αποτοξικοποίηση της δημόσιας ζωής και η εγκατάλειψη του ‘ή εμείς ή αυτοί’, αποτελούν εθνική αναγκαιότητα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διαψεύδει ο Γ.Λαζαρίδης τη συνωμοσιολογία: Δεν εξαγοράστηκα από κανέναν για να αποχωρήσω από τους ΑΝΕΛ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην αντεπίθεση οι ΑΝΕΛ: Να παραδώσει την έδρα ο Γιώργος Λαζαρίδης

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Λιγοστεύουν τα κουκιά ή κάνουν προεκλογικό παιχνίδι;



    ΣΧΟΛΙΑ