• Top Stories

    Διαψεύδει ο Γ. Λαζαρίδης τη συνωμοσιολογία: Δεν εξαγοράστηκα από κανέναν, δεν παραδίδω την έδρα

    Γεώργιος Λαζαρίδης., ΑΝΕΛ


    Δεν εξαγοράστηκα από κανέναν για να αποχωρήσω από τους ΑΝΕΛ, δήλωσε το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Λαζαρίδης, διαψεύδοντας τα κυβερνητικά σενάρια περί σχεδίου αποστασίας με παρέμβαση επιχειρηματικών κέντρων, το οποίο συντονίζει η ΝΔ.

    Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λαζαρίδης δέχθηκε την κριτική του Κώστα Κατσίκη, ο οποίος βρισκόταν στο στούντιο και κάλεσε την ανεξάρτητο πλέον βουλευτή να παραδώσει την έδρα.

    Ο κ. Λαζαρίδης απάντησε ότι την έδρα την κέρδισε με την ψήφο του λαού και δεν πρόκειται να την παραδώσει. «Θα κάνω ότι προβλέπεται από το Σύνταγμα και τον κανονισμό της Βουλής. Ο κόσμος απαιτεί και μου ζητάει να κρατήσω την έδρα μου. Αυτή τη θέση μου την έδωσε ο λαός και δεν την χρωστάω σε κανέναν» είπε.

    «Δεν εξαγοράστηκα για να ανεξαρτητοποιηθώ και δεν πρόκειται να παραδώσω την έδρα» δήλωσε και συμπλήρωσε ότι επέλεξε να ανεξαρτητοποιηθεί τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, επειδή -όπως είπε- δεν ήθελε να διακινδυνεύσει την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια.

    Ταυτόχρονα, διέψευσε τα σενάρια συνωμοσίας λέγοντας ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα όσα λέγονται περί χρηματισμού του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τέρενς Κουίκ: Να μάθουν οι πολίτες τι έχει δεσμευτεί απέναντι στον Καμμένο και τον Τσίπρα ο Λαζαρίδης

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στην αντεπίθεση οι ΑΝΕΛ: Να παραδώσει την έδρα ο Γιώργος Λαζαρίδης

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Έκτακτο: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Λαζαρίδης των ΑΝΕΛ, εύθραυστη η κυβερνητική πλειοψηφία



    ΣΧΟΛΙΑ