ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δούκας κατά Μπακογιάννη: Το άγχος του για μια «δήθεν» ρεβάνς τον οδηγεί στο να αυτοεκτίθεται – Τι απαντά για τους «χρυσούς» κάδους
Την ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής ως απάντηση στην πόλωση και τις “μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις” του ΣΥΡΙΖΑ προκρίνει ο Γιώργος Καμίνης υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, σε συνέντευξη στην “Εφημερίδα των Συντακτών”.
“Η ΝΔ είναι ο ιδεολογικός μας αντίπαλος”, τονίζει και σημειώνει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης “βλέπει τις ανισότητες ως φυσική επιλογή, τους ανθρώπους ως αριθμούς, το κράτος ως εταιρεία”. Παράλληλα, όμως, τονίζει ότι “αντίπαλός μας είναι και οι νοοτροπίες “Πολάκη” που εμμέσως επιβραβεύονται”. “Είναι αντίπαλός μας η νοοτροπία να παραπεμφθεί αυτή η απάνθρωπη συμπεριφορά σε τοπικές συνήθειες, κάτι που προσβάλλει τους Κρήτες και την Κρήτη”, επισημαίνει.
Τέλος, όσον αφορά στο προσφυγικό, σημειώνει: “Σεβαστήκαμε τα δικαιώματα των ανθρώπων αυτών, τις διεθνείς συνθήκες αλλά και την ίδια την πόλη”.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fais Group: Εγγυήτρια σε ομολογιακό 500.000 ευρώ της ELSOL
- ΑΑΔΕ: Σε λειτουργία η Β’ Φάση του Ψηφιακού Δελτίου Αποστολής
- Όμιλος Goldair: 2025, Χρονιά Σταθερής Ανάπτυξης και Στρατηγικής Εξωστρέφειας
- Lloyd’s List: Με τρεις ελληνικές παρουσίες ξεκίνησε η σταδιακή αποκάλυψη της λίστας με τις 100 κορυφαίες προσωπικότητες της ναυτιλίας για το 2025