• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Ελένη Μενεγάκη: Η συγκίνηση της παρουσιάστριας για τον χαμό του Αλ. Σταματιάδη (video)

    • NewsRoom
    Μενεγάκη


    Συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τον άτυχο επιχειρηματία, Αλέξανδρο Σταματιάδη, ο οποίος πυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά από κουκουλοφόρους τη Μεγάλη Δευτέρα και έφυγε από τη ζωή σήμερα, Παρασκευή. Επί 18 ημέρες, ο 52χρονος έδινε αγώνα να κρατηθεί στη ζωή, όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

    Η παρουσιάστρια, όπως και ο σύντροφός της, Μάκης Παντζόπουλος γνώριζαν τον επιχειρηματία και την οικογένειά του, καθώς ήταν από την Άνδρο. Μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, μίλησε για τον αδικοχαμένο επιχειρηματία και έστειλε τα δικά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

    «Θέλω να πω δυο λόγια για την οικογένειά του, γιατί τους γνωρίζω. Δεν μπορώ να το πιστέψω, να το συλλάβει το μυαλό μου! Μιλάμε για έναν υπέροχο άνθρωπο, μια υπέροχη οικογένεια με τρία υπέροχα παιδιά. Πολύ αγαπητοί στην Άνδρο, γιατί ήταν από την Άνδρο… Δεν έχω λόγια. Από την πρώτη στιγμή που το άκουσα το Πάσχα, τη Μεγάλη Εβδομάδα, τα χάσαμε, δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε. Ένας άνθρωπος καλός, ευγενής, χαρούμενος, υπέροχος, με χιούμορ. Τι έτυχε σε αυτόν τον άνθρωπο και σε αυτήν την οικογένεια και σε πόσες άλλες βέβαια, δεν ξέρω… Ειλικρινά, δεν έχω λόγια να πω γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Κουράγιο να κάνουν και τίποτα άλλο. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο, λυπάμαι αφόρητα πολύ», είπε η Ελένη Μεναγάκη.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλέξανδρος Σταματιάδης: Τι είπε ο γιατρός από την Ελβετία που είδε τον 52χρονο κάποιες μέρες πριν πεθάνει

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεσημασμένοι οι ληστές που πυροβόλησαν τον Αλέξανδρο Σταματιάδη-Που στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έτσι έγινε η επίθεση στον επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη



    ΣΧΟΛΙΑ