• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Αλέξανδρος Σταματιάδης: Τι είπε ο γιατρός από την Ελβετία που είδε τον 52χρονο κάποιες μέρες πριν πεθάνει


    Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του 52χρονου επιχειρηματία, που πυροβολήθηκε από ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά, τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας, καθώς ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής. Η κατάσταση της υγείας του, ιδίως τα τελευταία 24ωρα είχε επιδεινωθεί, λόγω οιδήματος που είχε παρουσιάσει στον εγκέφαλο.

    Οι ελπίδες της οικογένειας και ο γιατρός από την Ελβετία

    Στο πλευρό του άτυχου 52χρονου όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν η οικογένειά του, ελπίζοντας σε ένα θαύμα. Βλέποντας την κρισιμότητα της κατάστασης και μη μπορώντας να πιστέψουν πως ο αγαπημένος τους άνθρωπος θα μπορούσε να χαθεί για πάντα, η οικογένειά του, κάλεσε ειδικό γιατρό από την Ελβετία, ο οποίος και επισκέφθηκε τον Αλέξανδρο Σταματιάδη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», όπου και νοσηλευόταν από τις 2 Απριλίου.

    Ο συγκεκριμένος γιατρός, ωστόσο, ανακοίνωσε στους συγγενείς του θύματος πως η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη, αφού η υγεία του είχε πληγεί ανεπανόρθωτα και ήταν ήδη κλινικά νεκρός. Ο επιχειρηματίας είχε τραυματιστεί σοβαρά στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα και είχε υποβληθεί σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση των τραυμάτων στο ήπαρ, τον δεξιό νεφρό και τον πνεύμονα. Λίγες ημέρες αργότερα, ο 52χρονος  παρουσίασε οίδημα στον εγκέφαλο και δεν μπορούσε να λάβει φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπιση του οιδήματος εξαιτίας της νεφρικής ανεπάρκειας, που έχει οδηγήσει στην τεχνητή υποστήριξη της νεφρικής λειτουργίας του.

    Το χρονικό της αιματηρής ληστείας 

    Λίγα λεπτά μετά τις 5 τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας, εισέβαλαν στο σπίτι του άτυχου άνδρα δύο ληστές, παραβιάζοντας την πόρτα. Ο επιχειρηματίας κοιμόταν με τη σύζυγό του στον 1ο όροφο και σε διπλανό δωμάτιο ο γιος του, όταν άκουσε θορύβους και θέλησε να δει τι συμβαίνει. Όταν άνοιξε τα μάτια του, είδε μπροστά του τους δύο ληστές προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν.

    Όταν εκείνος αντιστάθηκε άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι. Όμως ο 52χρονος δεν το έβαζε κάτω, σηκώθηκε στα πόδια του και πάλεψε με τους ληστές οι οποίοι συνέχιζαν να τον χτυπούν στο κεφάλι με διαρρηκτικό εργαλείο. Επειδή, ο επιχειρηματίας αντιστεκόταν, ο ένας από τους δύο κουκουλοφόρους σήκωσε το πιστόλι και τον πυροβόλησε δύο φορές εξ επαφής στην πλάτη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πέθανε ο 52χρονος επιχειρηματίας που λήστεψαν στην Κηφισιά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης που πυροβόλησαν οι ληστές μέσα στο σπίτι του



    ΣΧΟΛΙΑ