• sports

    Δ. Γιαννακόπουλος: Ο Τσίπρας δείχνει διάθεση να αλλάξει ο νόμος της Διπλής Ανάπλασης, με ΟΑΚΑ αντί για Βοτανικό

    Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.


    Για την συνάντηση του με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και για τα σχέδια του για τον Παναθηναϊκό και το πρότζεκτ «Athens Live» μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να αποκαλύπτει πως υπάρχουν συζητήσεις με τον πρωθυπουργό για την αλλαγή του νόμου της Διπλής Ανάπλασης ώστε να περιλαμβάνει το ΟΑΚΑ αντί την έκταση στον Βοτανικό.

    Ερωτώμενος για τα σενάρια που θέλουν τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, που ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, να συζητά για το πρότζεκτ του Βοτανικού, ο κ. Γιαννακόπουλος (που αναμένεται να πάρει το επόμενο διάστημα στα χέρια του τις τύχες του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού), ανέφερε:

    «Αυτά δεν ξέρω πώς έχουν βγει προς τα έξω. Εγώ μιλώντας και με τον Πρωθυπουργό στις διάφορες συναντήσεις μου έχει δώσει ξεκάθαρα να καταλάβω ότι η διάθεσή του είναι αυτό να αλλάξει. Να υπάρξει και αυτό το αναφέρω για πρώτη φορά μια διπλή ανάπλαση με το ΟΑΚΑ. Δηλαδή να δοθεί η Λεωφόρος και να παρθεί από τον Ερασιτέχνη για 99 χρόνια το μάνατζμεντ του ΟΑΚΑ, να μπορέσει έτσι ο Ερασιτέχνης, να μπορέσει το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ να είναι…».

    Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε πως είναι όνειρό του να μπορέσει να μαζευτεί ο Παναθηναϊκός κάτω από μια στέγη, κάτι που επιθυμεί να πραγματοποιηθεί με το «Athens Alive». «Σκοπός είναι να μπορέσουμε, αυτό είναι ένα μακροχρόνιο σχέδιο που έχω, ένα όνειρο να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να μαζευτεί κάτω από μια στέγη. Είτε Θα είναι στο ΟΑΚΑ, θα είναι στο Βοτανικό; Θα είναι η ανακατασκευή της Λεωφόρου και θα μείνει εκεί; Θα φανεί… Για εμένα. Για το δικό μου μυαλό θεωρώ ότι το Athens Alive είναι ένα πάρα πολύ ωραίο σχέδιο, ώστε να μπορέσει ο Παναθηναϊκός μακροπρόθεσμα να μπορέσει να είναι αυτόφωτος και αυτοχρηματοδοτούμενος, ώστε να μην εξαρτάται από κανένα φυσικό πρόσωπο».



    ΣΧΟΛΙΑ