• Κοινωνία

    Ριφιφί στο Ψυχικό: Ξεκινά έρευνα στο κινητό και τα social media του 58χρονου κατηγορουμένου

    τραπεζικες θυριδες


    Στον ανακριτή που διερευνά τη διάρρηξη των 4 θυρίδων στην Τράπεζα του Ψυχικού προσέρχονται οι παθούσες ενοικιάστριες για να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής.

    Το πρωί στον 12ο ανακριτή εμφανίστηκε 1 από τις 4 κύριες, με τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια.

    «Ο ανακριτής θα ξεκινήσει με τις αρμόδιες αρχές μια έρευνα που αφορά στο κινητό τηλέφωνο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του κατηγορουμένου. Μόλις λάβω αντίγραφο της δικογραφίας, θα μελετήσω και θα ζητήσω κι εγώ ανακριτικές πράξεις» δήλωσε ο κ. Κούγιας.

    Όπως είπε ενημέρωσε τον ανακριτή για πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση του σχετικά με ταξίδι στο εξωτερικό του 58χρονου κατηγορουμένου, του επιχειρηματία που κρίθηκε προφυλακιστέος.

    «Πρόσωπα από το θεατρικό χώρο με ενημέρωσαν ότι το κρίσιμο χρονικό διάστημα έκανε ταξίδια σε συγκροτημένη χώρα. Ενημέρωσα τον ανακριτή και μόλις το κρίνει σκόπιμο θα μας καλέσει να το πούμε και επίσημα», είπε ο κ. Κούγιας.

    Σχολιάζοντας τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του 58χρονου για το χρόνο που απαιτείται για να γίνει διάρρηξη 4 θυρίδων και το μεικτό δείγμα dna που εντοπίστηκε, ο δικηγόρος δυο εκ των τεσσάρων γυναικών δήλωσε:

    «Το γεγονός ότι κάνει κριτική και έχει αποφανθεί σχετικά με το πόση ώρα έπρεπε να δαπανηθεί από τον δράστη για να κάνει την κλοπή, δεν δημιουργεί θετικές εντυπώσεις. Σχετικά με το dna και τον ισχυρισμό του περί μεταφοράς του γενετικού υλικού, από μια συζήτηση που έκανα με ειδικούς που εξήγησαν ότι δεν μεταφέρεται από αντικείμενο σε αντικείμενο, αλλά από άνθρωπο σε αντικείμενο».

    Διαβάστε επίσης:

    Ριφιφί σε τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό: Τα τέσσερα πρόσωπα που ερευνούν οι Αρχές

    Άρωμα γυναίκας στο ριφιφί σε τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό;

    Ριφιφί σε θυρίδες στο Ψυχικό: Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 58χρονος επιχειρηματίας



    ΣΧΟΛΙΑ