• Κοινωνία

    Βασίλης Γκουρούσης: Η πρώτη εμφάνιση μετά την αποφυλάκιση για το «ριφιφί» στις θυρίδες (video)

    • NewsRoom
    Βασίλης Γκουρούσης

    Βασίλης Γκουρούσης


    Δικαιωμένος δηλώνει ο Βασίλης Γκουρούσης, ο οποίος κρατούνταν στις φυλακές Τρικάλων για το «ριφιφί» στις τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό.

    Ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, έμεινε στο σπίτι των γονιών του και όχι στην οικία όπου διέμενε με τη γνωστή αισθητικό.

    Η Τέτα Καμπουρέλη, μάλιστα, εμφανίστηκε μόνη της στην πρώτη προβολή της κινηματογραφικής ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη».

    Τι δήλωσε

    «Δικαιωμένος αισθάνομαι πρώτα από όλα. Δευτέρα πρωί αποφυλακίστηκα. Κανείς δεν ήρθε να με πάρει, έκανα έκπληξη σε όλους. Μόνο οι δικηγόροι μου το ήξεραν και τους είπα να μην πουν τίποτα.

    Γύρισα με το λεωφορείο. Πήγα στη μητέρα μου πρώτα γιατί ήξερα ότι είχε ο πατέρας μου μεγάλο πρόβλημα και ξύπναγε και κοιμόταν τόσο καιρό με μία φωτογραφία μου και πήγα στον πατέρα μου, καταλαβαίνεις ότι αυτή τη στιγμή δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Ήταν το κάτι άλλο. Είχα να τον δω 14 μήνες.

    Σκεφτόμουν προχωράς, βρίσκεσαι μπλεγμένος σε κάτι που δεν ξέρεις πώς έχει γίνει, τι έχει γίνει κτλ. Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην πορεία παιδιά.

    Βεβαίως και έχω μιλήσει με την Τέτα, τι είμαστε ξένοι;» δήλωσε στην εκπομπή Το Πρωινό στον ΑΝΤ1, ο Βασίλης Γκουρούσης.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Βασίλης Γκουρούσης: Αποφυλακίστηκε ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη για το «ριφιφί» στις θυρίδες



    ΣΧΟΛΙΑ